MIEREA cu SCORTISOARA pareri bune forumuri terapii alternative cu produse apicole

Reteta de miere de albine cu scortisoara, parerea recenziilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,7; Obiectivitate comentarii 2,3; Acuratete 0,63.

1. Pareri Favorabile - 2,30
2. Opinii Nefavorabile- 1,00
3. Comentarii Neutre - 1,70

Reteta de miere și scorțișoară a fost folosită de secole atât în medicina tradițională chineză cât și în cea indiană ayurvedică.

Prima întrebuințare terapeutica a mierii cu scorțișoară este de eliminare a surplusului ponderal.

RETETA MIERE CU SCORTISOARA

La două lingurițe de miere se adaugă o linguriță de scorțișoară și se amestecă.
reteta de miere cu scortisoara pareri beneficii

Jumătate din amestec se ia dimineața pe stomacul gol (ideal alături de apă caldă cu lămâie) și jumătate seara, la culcare.

Beneficiile retetei de miere de albine cu scortisoara nu mai contenesc:

Scade nivelul colesterolului, previne apariția infarctului miocardic, ameliorează dispneea, fortifică mușchiul cardiac, scade ritmul cardiac, reglează tensiunea arterială, redă elasticitatea vaselor sangvine. Datorită acestor proprietăți benefice, se recomandă și în boli cardiovasculare.

Pentru că mierea cu scorțișoară crește vitalitatea organismului, este ideală în cazuri de oboseală cronică.

Cei în vârstă vor remarca o îmbunătățire a memoriei, dacă vor consuma miere cu scorțișoară. În plus, e posibil să li se îmbunătățească și mobilitatea, combinația miraculoasă ameliorând flexibilitatea și mobilitatea.

Consumul de miere cu scorțișoară întărește sistemul imunitar. Știm deja că o imunitate bună ne ferește de multe boli. În cazuri de răceli sau gripă, se administrează de 3 ori pe zi.

E bună și în cazuri de infecții, dureri de dinți sau probleme stomacale.Unite au proprietăți vindecătoare unice și sunt un bun remediu natural pentru numeroase boli.


MAI POTI CITI