Opinii Apa MICELARA pe bază de CARBUNE și acid hialuronic GEROVITAL H3 Evolution

Apa micelară pe bază de cărbune și acid hialuronic Gerovital H3 Evolution, parerea recenziilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,5; Obiectivitate comentarii 2,5; Acuratete 0,63.

1. Pareri Favorabile - 2,60
2. Opinii Nefavorabile- 1,00
3. Comentarii Neutre - 1,40

Distributie pareri si comentarii Apa micelară pe bază de cărbune și acid hialuronic Gerovital H3 Evolution
  • Utilitatea produsului: 4,40 din 5
  • Functioneaza produsul cum este descris: 4,20 din 5
  • Este produsul usor de utilizat: 4,20 din 5
  • Este produsul de calitate buna: 4,40 din 5
  • Este produsul orientat spre cineva ca mine: 4,30 din 5
  • Au avut altii o experienta buna cu produsele Gerovital: 4,50 din 5
forum opinii Apa micelara pe baza de carbune si acid hialuronic Gerovital H3 Evolution

Apa micelară pe bază de cărbune și acid hialuronic este noutatea toamnei în gama Gerovital H3 Evolution, atât cu efecte de curățare, detoxifiere și purificare datorate ingredientului vedetă, cărbunele activ, cât și catifelare și hidratare datorate acidului hialuronic.

Compozitie Apa micelară pe bază de cărbune și acid hialuronic Gerovital H3:
  • Cărbune activ - purifică și detoxifică pielea
  • Acid Hialuronic - hidratează
  • SOD - Superenzima antiimbătrânire - efecte antirid și antioxidante

Elementul de noutate este reprezentat de cărbunele activ, care are rolul de detoxifiere și purificare, fără a deshidrata tenul. 

Reține substanțele și toxinele care se acumulează la nivelul epidermului și captează reziduurile metabolice sau toxinele acumulate pe piele și le îndepărtează delicat, fără a fi nevoie de clătire. 

Recunoscut ca fiind un ingredient purifiant de excepție, cărbunele activ este obținut din coaja nucilor de cocos, ceea ce îl ajută să aibă pori mici și poate fi utilizat atât în segmentul de dermatocosmetice, precum și pentru igiena orală. 

Noua apă micelară are în compoziție și SOD - Superenzima antiimbătrânire, cea mai activă enzimă antioxidantă de origine naturală, care are rolul de a asigura fermitate pe termen lung. 

În plus, pielea rămâne catifelată datorită filmului lăsat de acidul hialuronic, care are efecte intensiv hidratante ce acţionează dual, prin refacerea rezervelor hidrice din piele şi diminuarea pierderilor transepidermale de apă.

Mod de utilizare Gerovital H3 Evolution Pareri Apa micelară pe bază de cărbune și acid hialuronic: Se aplică pe față, gât și decolteu masând cu ajutorul unui disc cosmetic. Nu necesită clătire.

Opinia noastra este ca pielea rămâne curată și hidratată datorită Acidului Hialuronic iar efectele de detoxifiere și purificare sunt obținute prin asocierea cărbunelui activ. 


MAI POTI CITI