Pareri forumuri TINCTURA de PEDICUTA Dacia Plant Prospect, contraindicatii.

Tinctura de pedicuta Dacia Plant, parerea recenziilor de pe grupurile si forumurile monitorizate despre beneficiile si proprietatile pedicutei - Subiectivitate opinii 2,5; Obiectivitate comentarii 2,5; Acuratete 0,64.

1. Pareri Favorabile - 2,60
2. Opinii Nefavorabile- 0,90
3. Comentarii Neutre - 1,50

Emotia parerilor referitoare la Tinctura de Pedicuta Dacia Plant (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,59
Incredere - 0,63
pareri forum tinctura de pedicuta beneficii proprietati


Conform prospectului, pedicuţa conţine următoarele substanţe: clamatină, anatină, licopodină, clavatoxină, nicotină, substanţe de natură flavonică, triterpenică, minerale, iar sporii conţin: acizi graşi, acizi esterificaţi şi fitosterine.

Pedicuta contribuie la mentinerea functionalitatii articulatiilor in limite normale. Este recomandat pentru sanatatea scalpului si combaterea caderii parului.

Terapia naturista cu pedicuţă este indicată în  combaterea dependenţelor (nicotinism, alcoolism, consum de medicamente), litiază renală, vezicală, hepatite, ciroză hepatică.

În uz extern, preparatele cu pedicuţă snt folosite pentru eczeme, dermatite (dermatita noului- născut), arsuri, răni deschise, reumatism, lombosciatică, cârcei la picioare, crampe musculare, paralizii faciale, hiperhidroză (transpiraţia excesivă), hemoroizi, alopecie sau escare.

Contraindicatii Tinctura de Pedicuta: Insuficienta renala cronica, sarcina, alaptare, intoleranta la oricare dintre componentele produsului.

Precautii administrare Tinctura de Pedicuta: La persoanele cu sensibilitate la stomac se recomanda administrarea produsului dupa masa.

Ingrediente compozitie Tinctura de Pedicuta: extract 1:3,75 in solutie hidroalcoolica (alcool etilic/apa - 35/65 in raport de masa) din parti aeriene de pedicuta (Lycopodium clavatum).

Mod de administrare Tinctura de Pedicuta Dacia Plant

a) Intern:

Adulti: cate 20 picaturi de 3 ori pe zi diluate in 100 ml de apa (jumatate de pahar), cu 30 de minute inaintea mesei.

b) Extern:

-pentru reducerea disfunctiilor articulare se aplica sub forma de comprese cu tinctura, care se mentin la locul afectat timp de 1- 3 ore. inaintea administrarii produsului se recomanda aplicarea locala a unei creme cu extract de plante, argila sau rasina;

-pentru mentinerea sanatatii scalpului si combaterea caderii parului se frictioneaza pielea capului cu tinctura, de 2-3 ori pe saptamana.


MAI POTI CITI