Pareri RELAX WELL Herbagetica supliment apreciat pe forumuri reducerea anxietatii si insomniei

RELAX WELL Herbagetica capsule, parerea recenziilor de pe grupurile si forumurile monitorizate despre suplimente îmbunătăţirea calităţii somnului- Subiectivitate opinii 2,5; Obiectivitate comentarii 2,5; Acuratete 0,62.

1. Pareri Favorabile - 2,70
2. Opinii Nefavorabile- 1,00
3. Comentarii Neutre - 1,30

Stilul limbajului utilizat in comentariile referitoare la RELAX WELL Herbagetica (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,31
Certitudine - 0,67
Nesiguranta - 0,21
opinii comentarii relax well supliment insomnii

Emotia parerilor referitoare la RELAX WELL Herbagetica (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,65
Incredere - 0,60

Conform prospectului, suplimentul natural Relax Well conţine 3 extracte uscate, toate având efecte de îmbunătăţire a somnului şi a capacităţii de relaxare pe diverse căi.

De altfel, este cunoscut faptul că în cazul insomniei şi a tulburărilor de somn, efecte mult mai bune se obţin prin administrarea unui complex de plante medicinale, decât prin administrarea uneia singure.

Capsulele de Relax Well se utilizează ca adjuvant natural în:
  • insomnie (dificultate în a adormi, treziri nocturne frecvente, somn agitat, somn prea scurt)
  • insomnie pe fond anxios sau anxios-depresiv
  • coşmaruri, pavor nocturn
  • stare de oboseală matinală
  • sindrom de oboseală cronică
Ingrediente compozitie Relax Well
  • Floarea pasiunii (Passiflora incarnata) extract 10:1 131 mg
  • Floarea pasiunii (Passiflora incarnata) 87 mg
  • Tei (Tilia platyphyllus) 87 mg
  • Sunătoare (Hypericum perforatum) extract cu min. 0,3% hipericină 21 mg
  • Ginseng siberian (Eleutheroccocus senticosus) extract cu min. 0,8% eleutherozide 21 mg
Extractul uscat este cea mai puternică formă de administrare a unei plante medicinale. Pulberea fină este obţinută din extractele alcoolice printr-un proces de atomizare. 

Extractul uscat este de peste zece ori mai bogat în principii active şi mai puternic, din punctul de vedere al proprietăţilor farmacodinamice, spre deosebire de simpla pulbere de plantă.

Extractul de Passiflora este cunoscut drept unul dintre cele mai bune produse naturale pentru inducerea somnului, dar şi pentru combaterea nervozităţii, a anxietăţii (stărilor de teamă fără un motiv aparent), a atacurilor de panică, a instabilităţii emoţionale. Unele studii arată că extractul de Passiflora previne şi coşmarurile, inclusiv cele însoţite de trezire şi de dificultatea de a adormi ulterior.

Extractul de Sunătoare, cu 0,3% hipericină, vine să completeze acţiunea extractului de Passiflora. Sunătoarea este folosită de secole pentru proprietăţile sale farmacologice în lupta împotriva insomniei, depresiei şi anxietăţii. 

Sunatoarea cvonţine mai multe substanţe chimice, inclusiv hipericină, hiperforină şi flavonoide, care repară dezechilibre ale concentraţiilor de neurotransmiţători. Sunătoarea ajută la îmbunătăţirea somnului, care va fi mai liniştit, cu întreruperi mai puţine şi chiar cu vise mai clare.

Extractul de Passiflora are o eficienţă greu de egalat, în contextul în care studiile din ultimii ani arată că insomnia, în toate formele sale, a căpătat o răspândire foarte mare în rândul populaţiei europene. Passiflora tratează cu succes insomnia, reglând într-o manieră eficientă somnul. 

Dovada în acest sens sunt studiile aprofundate, realizate în Germania, care au culminat cu recunoaşterea de către Comisia E, organismul guvernamental german pentru studierea plantelor medicinale, a efectelor de somnifer ale acestei flori unice. 


Mod de administrare RELAX WELL Herbagetica:

Câte 2-4 capsule, inainte de culcare. 

Efectul poate aparea la prima administrare, dar si prin cumul, in cadrul unei cure de 21-28 de zile, in functie de particularitatile fiecarei persoane.

Precautii si contraindicatii administrare RELAX WELL Herbagetica:

A se administra cu prudenta femeilor insarcinate sau care alapteaza. 

Poate interactiona cu medicamente sau suplimente alimentare cu actiune sedativa, tranchilizanta, antidepresiva, la administrarea concomitenta.