TINCTURA de HAMEI Favisan pareri forumuri despre indicatii si contraindicatii.

TINCTURA de HAMEI Favisan, parerea recenziilor de pe grupurile si forumurile monitorizate cu topicuri despre ceaiuri, tincturi si casule cu hamei - Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratete 0,64.

1. Pareri Favorabile - 2,60
2. Opinii Nefavorabile- 1,00
3. Comentarii Neutre - 2,30

Stilul limbajului utilizat in comentariile referitoare la Tinctura din conuri hamei Favusan (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,30
Certitudine - 0,59
Nesiguranta - 0,21
tinctura conuri de hamei favisan opinii forumri remedii naturiste

Emotia parerilor referitoare la Tinctura de hamei (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,61
Surpriza - 0,44

Florile femele de hamei su cele care produc „conurile" decorative, folosite din vremuri stravechi la fabricarea berii si in medicina traditionala.

In scopuri medicinale se folosesc perii glandular, recoltati de pe conurile femele. Odata uscate, conurile de hamei au gust amar si aromat.

Se folosesc in general la fabricarea berii, dar si la prepararea de infuzii, pulberi si extracte de uz medicinal. In balneoterapie (folosirea terapeutica a bailor), ele sunt apreciate pentru proprietatile lor calmante.

Tinctura de hamei Favisan contribuie la o relaxare optima (fizica si psihica); asigura un somn sanatos, creste apetitul; ajuta digestia, relaxeaza sistemul nervos, contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar.

Tinctura de hamei Favisan are urmatoarele efecte: antispastic, sedativ, tonic amar, remineralizant, fitoestrogenic, emenagog, nervin, relaxant musculat, diuretic, antibacterial

Tinctura de hamei Favisan este un bun adjuvant natural pentru anorexie, casexie, insomnii, colica biliara, colica renala, TBC

Mod de administrare Tinctura de hamei Favisan: 3 x 20 de picaturi pe zi diluat in putina apa sau ceai, inaintea meselor principale.


MAI POTI CITI