BRONHOSUPORT Naturalis pareri forumuri: sirop de tuse bun expectorant si calmant la pret bun in Farmaciile Catena

BronhoSuport Naturalis, parerea recenziilor de pe grupurile si forumurile monitorizate cu topicuri despre prospect BronhoSuport, contraindicatii BronhoSuport, pret Catena etc.- Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratete 0,64.

1. Pareri Favorabile - 2,40
2. Opinii Nefavorabile- 0,90
3. Comentarii Neutre - 1,70

Stilul limbajului utilizat in comentariile referitoare la BronhoSuport Naturalis (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,31
Certitudine - 0,59
Nesiguranta - 0,21
opinii forumuri sirop de tuse bronhosuport naturalis

Emotia parerilor referitoare la BronhoSuport Naturalis (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Surpriza - 0,59
Incredere - 0,63

Conform prospectului, siropul de tuse BronhoSuport de la Naturalis are o compozitie unica si speciala, care imbina puterea tamaduitoare a plantelor, pentru a calma tusea si a proteja mucoasa bronsica.

Datorita substantelor active, naturale, siropul de tuse BronhoSuport are un efect calmant, dar si unul expectorant, ceea ce il face potrivit atât pentru tusea productiva, cât si pentru tusea seaca, provocate de starile de raceala si gripa sau alte afectiuni ale cailor respiratorii.

BronhoSuport contine in compozitie: patlagina, cimbru-de-cultura, ciubotica-cucului, Grindelia, tal de lichen-de-piatra si miere poliflora.

Patlagina are efect expectorant, emolient, antiinflamator, antimicrobian, fluidizeaza secretiile bronsice. Este ideala in cazurile de tuse si bronsita usoara, astm, laringita, faringita.

Cimbrul-de-cultura are actiune antiseptica, antitusiva, antifungica. In combinatie cu extractul de ciubotica-cucului, are si actiune bronhodilatatoare, expectoranta si calmanta.

Cimbrul-de-cultura este recunoscut ca fiind un antibiotic natural puternic.

De multa vreme Cimbrul-de-cultura este administrat ca remediu natural in tratarea inflamatiilor acute ale tractului respirator superior, a astmului, laringitelor si a tusei convulsive. Dar si a bronsitelor acute sau cronice, a virozelor respiratorii si pneumoniei.

Ciubotica-cucului are o actiune secretolitica (fluidizeaza secretiile bronsice), antiinflamatoare, antivirala, calmanta, sedativa, emolienta. Ciubotica-cucului recomandata in cazul tusei, bronsitei, pneumoniei, astmului bronsic, gripei.

Grindelia are actiune antitusiva, expectoranta, antiseptica, antibacteriana, antiinflamatoare, emolienta. Este utilizata in tratamentul tusei, bronsitelor si al astmului.


Lichenul-de-piatra are actiune expectoranta, antiseptica, antibacteriana, emolienta. Este de mare ajutor in tratarea tusei, bronsitei, traheitei, laringitei, a virozelor si gripelor.

Mierea poliflora are efect antiinfectios la nivelul aparatului respirator.

Mod de administrare sirop de tuse BronhoSuport (adulti) :

Doza recomandata: 1-2 lingurite x 5ml de 2-3 ori pe zi, maximum 30ml (6 lingurite) sirop pe zi.

ATENTIE! Orice tuse persistenta, fie ca este vorba despre copii sau adulti, trebuie sa ne atraga atentia si sa ne trimita la un consult de specialitate.

Motivul poate ascunde o alta afectiune, mai grava: bronsita cronica si astmatiforma, BPOC (bronhopneumopatie obstructiva cronica), astm, cancer pulmonar etc.


MAI POTI CITI