BRUSTURE capsule pareri proprietati si BENEFICII apreciate pe forumuri

Parerea consumatorilor despre capsule cu brusture extrasa din opiniile de pe forumurile cu topicuri despre brusture capsule hofigal, brusture capsule pro natura, capsule brusture parapharm:

1. Sentiment Pozitiv - 0,70

2. Sentiment Negativ- 0,50

3. Sentiment Neutru - 0,60

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Medicina populara utilizeaza brusturele ca ca si bun ”purificator al sangelui” pentru mentinerea sanatatii si ca planta medicinala pentru sanatatea si un aspect atragator al pielii si parului.
opinii brusture forumuri pareri plante medicinale

Brusturele ca si planta medicinala este recunoscut pentru efectele sale detoxifiante puternice si de lunga durata, de unde si o gama larga de indicatii terapeutice, de la toxiinfectiile alimentare, boli de piele sau reumatism, la tulburarile glandelor sau de metabolism.

Pe termen lung cura cu brusture are efecte benefice dovedite asupra activitatii rinichilor, ficatului si a vezicii biliare, in prevenirea diabetului, afectiunilor tumorale benigne si a cancerului.

Efecte adjuvante  ale capsulelor cu brusture:

- antioxidant - blocheaza activitatea radicalilor liberi;
- antibacterian, antifungic, antiviral;
- antipiretic (blocheaza febra); stimuleaza fluidificarea si expectoratia mucusului din caile respiratorii;
- detoxifica sangele, ficatul, pielea, rinichii;
- ajuta la eliminarea excesului de fluide si a acidului uric;
- regleaza activitatea glandelor sudoripare, atat in hipo cat si in hipersecretie;
- favorizeaza vindecarea ranilor si a abceselor

Brusturele creste rezistenta organismului fata de infectiile microbiene, un efect benefic apreciat pe forumurile despre remedii naturiste sigure.

Confera sanatate si stralucire pielii si in plus stimuleaza regenerarea parului prin imbunatatirea vascularizatiei scalpului.

Brusturele contine compusi poliacetilenici, substante ce au efecte antiseptice crescand astfel rezistenta organismului fata de infectii.

Poate reduce disconfortul asociat acestora (diminueaza temperatura si inflamatiile).

Contribuie la eliminarea toxinelor produse de agentii patogeni prin stimularea diurezei, grabind astfel refacerea organismului

VERIFICA AICI PRETURILE SUPLIMENTE BRUSTURE

In plus capsulele de brusture stimuleaza regenerarea parului datorita efectului pozitiv pe care il are asupra vascularizatiei scalpului.

Brusturele este eficient in afectiuni eritematoase cutanate si in reducerea eruptiei acneice.