CADU-CREX pareri forumuri nou tratament transdermic impotriva caderii părului la femei

Sa incercam sa ne facem o parere despre Cadu-Crex un tratament dermato-cosmetic topic inovator, sub formă de fiole, împotriva căderii părului, care ajută la reducerea căderii părului și susține re-creșterea acestuia, si care beneficiaza de recenzii pozitive si un sentiment de anticipare pe forumurile dedicate problemei caderii parului la femei.

Parerea consumatorilor despre extrasa din comentarile de pe forumurile cu topicuri despre tratamentul inovator Cadu-Crex impotriva caderii parului la femei:

1. Pareri Pozitive - 0,75

2. Sentiment Negativ- 0,60

3. Opinii Neutre - 0,60
pareri-forum-tratament-cadu-crex-impotriva-caderii-parului-stadiu-initial-pentru-femei

Un scor peste media de 0,50 indica o tendinta mai mare decât cea medie pentru o caracteristica. Un scor la sau peste 0,75 indica aspecte usor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Cadu-Crex este recomandat, în special conform prospectului, pentru a stopa căderea părului.

Cu toate acestea, în compoziția Cadu-Crex regasim și 20% din substanțele specifice Crescina Re-Growth, ceea ce înseamnă practica că implică și o acțiune eficienta asupra regenerării părului în zonele cu păr rarit.

Ingredientele active împotriva căderii părului din compozitia Cadu-Crex constau într-o asociere sinergica a unui activator enzimatic cu hidroxiprolină şi acid aspartic.

Rolul activatorului enzimatic este acela de a contribui eficient la întărirea ancorării părului în locația sa naturală. Hidroxiprolina și acidul aspartic ajută la randul lor la elasticitatea tecii conectoare a foliculului de păr.

Taurina este unul dintre cei mai abundenți aminoacizi din tecile foliculare și ajută la menținerea legăturii părului de scalp.

Cadu-Crex oferă, de asemenea, structurilor insulelor foliculare capilare o contribuție nutrițională și energetică.

Îngrijirea și menținerea sănătății insulelor foliculare capilare va ajuta la contracararea căderii părului chiar în insulele foliculare capilare, aceasta încetinind pierderea prematură a părului.

Cadu-Crex a fost de asemenea îmbogățită cu ingredientele de bază ale Crescina, constând din cisteină, lizină și o glicoproteină pentru a asocia acțiunea împotriva căderii părului cu o acțiune de stimulare a regenerării.

Tehnologia transdermică se diferențiază prin 4 elemente distincte: moleculele active cu greutate moleculară scăzută, penetrarea pielii testată cu ajutorul celulelor Franz, utilizarea a ceea ce se numesc promoteri de absorbție și penetrarea transdermică prin foliculul capilar singular.

Acele molecule active ajută în două sensuri – 4,6% pătrund în ostiumul folicular, iar 95,4% penetrează transdermic întreaga suprafață a scalpului.

Prin ingredientele sale active și tehnologia transdermică pentru penetrarea deschiderilor foliculare (atât pentru foliculii de păr singulari cât și pentru Insulele Foliculare Capilare), tratamentul impotriva caderii parului CADU-CREX asigură pătrunderea moleculelor de regenerare în peste 90% din suprafața scalpului, versus 4% penetrare doar prin intermediul foliculului capilar.

Mod de utilizare CADU-CREX tratament impotriva caderii parului cu tehnologie transdermica

Fiolele Cadu-Crex împotriva căderii părului sunt recomandate pentru utilizare zilnică (5 fiole pe săptămână cu o pauză de 2 zile).

Fiolele se vor folosi pe scalpul uscat și curățat în prealabil cu șamponul specific Labo împotriva căderii părului sau pe părul ud, imediat după spălare.

Cutia cu 20 fiole reprezintă tratamentul dermato-cosmetic pentru o lună.

Cutia cu 40 fiole reprezintă tratamentul dermato-cosmetic pentru 2 luni.

Se recomandă un tratament dermato-cosmetic de cel puțin 2 luni.

ATENȚIONARI! Produsl este destinat numai pentru uz extern. A nu se injecta. A nu se înghiți. În cazul contactului accidental cu ochii sau mucoasele, clătiți cu apă din abundență.

Spălați-vă pe mâini după aplicare. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Preparatul CADU-CREX conține un vasodilatator ușor care poate provoca o reacție ușoară de căldură însoțită de înroșirea pielii pentru o perioadă scurtă de timp care nu trebuie sa va ingrijoreze.

Opinia noastra este ca tratamentul elvetian CADU-CREX poate sa va fie de un real ajutor, mai ales daca nu va asteptati la rezultate "miraculoase" instant, ci urmati cu strictete o cura de peste 2 luni cu acest produs de noua generatie. Il gasiti de cumparat in magazinele Kaufland din toata tara.