CEAI GLICOSTAT M95 Diabet pareri forumuri: adjuvant bun tratament DIABET zaharat

Conform prospectului ceaiul Glicosat M95 de la Fares susţine eficient metabolismul glucidic, contribuie la reducerea nivelului de glucoză din sânge si nu in ultimul rand susţine funcţiile pancreasului, potenţează secreţia de insulină.

Parerea comentariilor despre ceaiul Glicosat M95 de la Fares de pe forumurile cu topicuri despre ceai pentru diabet fares, ceai pentru diabet tip 2 plafar, ceaiuri pentru diabet si colesterol, ceai fares pt afectiuni ale pancreasului:

a) Utilitatea produsului: 4,30 din 5
b) Functioneaza produsul asa cum este descris: 4,30 din 5
c) Este produsul usor de utilizat: 4,20 din 5
d) Este produsul de calitate buna: 4,40 din 5
e) Este produsul orientat spre cineva ca mine: 3,80 din 5
f) Au avut altii o experienta buna cu ceaiurile Fares: 4,40 din 5

pareri forumuri ceai GLICOSTAT M95 pentru Diabet de la Fares


Ingrediente compozitie ceai diabet Glicosat Fares:
  • Frunze de dud (Mori folium),

  • salvie (Salviae herba) 15%,

  • urzică (Urticae herba) 14%,

  • frunze de afin (Myrtilli folium) 10%,

  • frunze de nuc (Juglandis folium),

  • rădăcină de brusture (Bardanae radix),

  • teci de fasole (Phaseoli fructus s. sem.) 10%,

  • scorţişoară (Cinnamomi cortex),

  • frunze de Stevia rebaudiana (Steviae rebaudianae folium) 6%,

  • fructe de schinduf (Foenugraeci semen).

Ceaiul Glicostat pentru diabet are efect confirmat în 25 de ani de utilizare.

Acest ceai medicinal pentru diabet si afectiuni ale pancreasului este folosit ca remdiu natural pentru calitățile sale terapeutice din anul 1993. Formula ceaiului Glicostat  a fost optimizată de mai multe ori de specialiștii Fares.

Frunza de dud conţine taninuri, flavonoide, glicozide. Studii recente au revelat prezenţa unei substanţe – 1-Deoxynojirimycina – inhibitoare a enzimei glicozidaza I cu rol în procesarea în organism a oligozaharidelor, fiind responsabilă astfel de efectul hipoglicemiant al frunzei.

În uzul intern, brusturele se folosește împotriva răcelii, gripei, afecțiunilor renale, litiazei biliare, hipertensiunii, diabetului zaharat sau furunculilor. Totodată, ceaiurile de brusture ajută organismul să elimine toxinele. În uzul extern, brusturele și-a dovedit eficacitatea împotriva afecțiunilor bucale, herpesului, rănilor și ulcerațiilor.

Cercetările recente au scos la iveală faptul că scorțișoara are proprietăți antioxidante și antibacteriene, și reduce factorii de risc asociați cu bolile cardiovasculare și două tipuri de diabet.

Ştevia dulce este foarte utilă ca îndulcitor non-caloric, înlocuitor de zahăr în ceaiurile destinate persoanelor cu diabet, şi nu numai.

Preparare ceai pt diabet Glicostat Fares M95: Peste un plic de ceai se toarnă 200 ml apă clocotită şi se lasă 10 minute acoperit.

Întrebuinţare ceai Fares Glicostat pentru diabet si afectiuni ale pancreasului: Se beau 2-3 căni cu ceai pe zi, cu o jumătate de oră înainte de masă.

Contraindicaţii ceai Fares Glicostat Fares: La dozele recomandate nu se cunosc.

In sarcina si alaptare se pot bea 2-3 cani cu ceai Glicostat pe zi, timp de 1 lună; se reia după o pauză de 2 săptămâni.

Efecte secundare şi interacţiuni ceai diabet Glicostat Fares: La dozele recomandate nu se cunosc.


MAI POTI CITI