COLLAGENA LUMISKIN pareri despre beneficii crema depigmentarea pielii

Sa ne facem o parere despre crema Collagena LUMISKIN, o crema speciala pentru eliminarea pigmentarii pielii care benefeciaza pe forumurile personale atat de opinii pozitive cat si de comentarii negative.

Parerile negative despre crema LUMISKIN au ca obiect principal pretul considerat a fi ridicat (159 lei) cat si faptul ca aceasta nu se gaseste de cumparat in farmaciile Catena, Sensiblu sau farmaciile Tei.

Insa majoritatea femeilor care au folosit crema LUMISKIN avand doar pareri bune despre aceasta.

pareri forumuri crema collagena lumiski pentru depigmentare


Parerea comentariilor despre crema naturala pentru depigmentare Collagena Lumiskin

a) Utilitatea produsului: 4,00 din 5

b) Functioneaza produsul asa cum este descris: 4,00 din 5

c) Este produsul usor de utilizat: 4,20 din 5

d) Este produsul de calitate buna: 4,10 din 5

e) Este produsul orientat spre cineva ca mine: 3,80 din 5

f) Au avut altii o experienta buna cu cremele Collagena: 4,30 din 5

Revenind, crema de depigmentare Collagena Lumiskin, conform prospectului, nu indeparteaza doar pistruii ci si petele rosiatice ramase in urma acneei sau alte pete cauzate de soare, inaintarea in varsta etc.

Ingredientele cremei LUMISKIN, neutralizeaza pigmentul de melanina prezent in exces si stimuleaza formarea unor noi fibre de colagen.

Crema de depigmentare de la Collagena ajusteaza tonul pielii, previne aparitia unor noi pete, le elimina pe cele existente, albeste pielea si o intinereste.

Faptul ca totul se va realiza in mod natural reprezinta un foarte mare plus, deoarece reprezinta o garantie a faptului ca exista sanse foarte mici sa ne confruntam cu reactii adverse neplacute, precum si ca nu exista contraindicatii in folosirea cremei de depigmentare LUMISKIN.

Crema Collagena Lumiskin contine in compozitie ingrediente naturale de calitate precum:

a) Ulei de iasomie si jojoba – ofera elasticitate pielii, calmeaza pielea iritata, protejeaza impotriva razelor UV si regenereaza pielea

b) Colagen pur – in proportie de 99,5% – restaureaza aspectul pielii

c) Lumisphere – albeste pielea si uniformizeaza nuanta acesteia prin sintetizarea melaninei in piele

Instructiuni de folosire crema Collagena Lumiskin

Crema Lumiskin este recomandata a fi folosita zilnic – dimineata si seara, dupa ce pielea a fost curatata iar de pe ten au fost eliminate toate produsele cosmetice.

In cazul in care vreti sa folositi crema numai pentru efectele sale antirid, atunci este suficient sa o aplicati doar dimineata, dupa care sa folositi produsele obisnuite de make-up.

Crema de depigmentare Lumiskin trebuie aplicata pe fata, gat si corp, pe pielea uscata si curata iar in timpul tratamentului cu Lumiskin este indicat sa nu folositi si alte creme hidratante/antirid/depigmentare.


MAI POTI CITI