COLLANOL cu Colagen intact pareri forum suplimente bune pentru sanatatea oaselor, articulațiilor și cartilajelor.

COLLANOL cu colagen intact și curcumină micelară, parerea recenziilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,5; Obiectivitate comentarii 2,5; Acuratete 0,65.

1. Pareri Favorabile - 2,30
2. Opinii Nefavorabile- 0,90
3. Comentarii Neutre - 1,80

Distributie pareri si comentarii Collanol supliment cu colagen intact

a) Utilitatea suplimentului alimentar: 4,40 din 5

b) Functioneaza suplimentul cum este descris: 4,30 din 5
c) Este produsul usor de administrat: 4,20 din 5
d) Este produsul de calitate buna: 4,40 din 5
e) Este produsul orientat spre cineva ca mine: 4,20 din 5
f) Au avut altii o experienta buna cu produsele Visislim : 4,50 din 5

pareri forum collanol cu colagen si curcumina

Collanol 20 de capsule avea la momentul analizei pretul de 87 lei.
Conform prospectului vitaminele (C și D) și mineralele (Mn) din compozitia Collanol susțin sănătatea și funcționarea normală a sistemului osteoarticular.

Combinația de substanțe active din Collanol, contribuie la funcționarea normală a articulațiilor, tendoanelor și cartilajelor.

În formula Collanol sunt combinate ingrediente din trei categorii diferite, care acționează asupra funcției articulațiilor din trei direcții diferite

1) Curcumină micelară (NovaSOL) – extract concentrat din turmeric sub formă micelară, ce asigură asimilare completă și efect mai rapid.

Curcumina obținută din Curcuma longa are proprietăți antioxidante semnificative.

Este demonstrat clinic faptul că, datorită tehnologiei patentate de solubilizare și a formulei micelare, curcumina din compoziția Collanol atinge o biodisponibilitate de 185 de ori mai ridicată în comparație cu extractul obișnuit de curcuma

Teste de laborator arată că 500 mg de curcumină micelară sunt echivalente cu aproximativ 5000 mg de pulbere naturală brută de curcumină

2) Colagen intact (UC-II®) – colagen natural nedenaturat de tip II cu spirală tridimensională conservată a moleculei de colagen.

Colagenul intact de tip II deține triplă protecție patentată – asupra procesului de producție, asupra compoziției moleculare, asupra mecanismului de acțiune.

Datorită spiralei tridimensionale a moleculei, odată ajuns în intestine, colagenul intact (UCII®) din Collanol provoacă o reacție imună, denumită toleranță orală.

Se activează celule imunitare speciale (Treg), care sunt direct răspunzătoare de producția de colagen tip II în organismul uman.

3) Vitamina C, vitamina D3, mangan și cupru – substanțe nutritive biologic active. Vitamina C contribuie la formarea normală a colagenului pentru funcționarea normală a sistemului osos și a ligamentelor.

Vitamina C, cuprul și manganul contribuie la metabolismul energetic normal. Manganul, vitamina C și vitamina D contribuie la menținerea sănătății sistemului osos.

Mod de administrare Collanol: 1 capsulă pe zi administrată cu un pahar cu apă.

Cura cu Collanol dureaza intre 3 și 6 luni, în funcție de gravitatea problemei.

Doar 1 capsulă de Collanol pe zi este suficientă pentru sănătatea și funcționarea normală a articulațiilor.

Contraindicatii: Nu sunt cunoscute.