DIABETRIX Crom pareri forum: supliment la pret bun pentru dieta persoanelor cu diabet zaharat de tip 1 și 2

Parerea consumatorilor despre DIABETRIX Crom de pe forumurile cu topicuri despre prospect Diabetrix Crom, contraindicatii si preturi in farmacii :

1. Pareri Pozitive - 0,70
2. Sentiment Negativ- 0,55
3. Opinii Neutre - 0,60

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Stilul limbajului utilizat in comentariile referitoare la DIABETRIX Crom (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,57
Certitudine - 0,31
Nesiguranta - 0,22
diabetrix crom pareri forumuri suplimente diabet la preturi bune

Emotia parerilor referitoare la DIABETRIX Crom  (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,63
Incredere - 0,60

La momentul analizei pretul recomandat al unei cutii de Diabetrix Crom cu 21 caspule era de 51 lei.

Conform prospectului, Diabetrix Crom a fost creat pentru a veni, ca adjuvant, în sprijinul dietei persoanelor care suferă de diabet zaharat de tip 2.

ATENTIE! Cura cu Diabetrix Crom trebuie sa se desfășoare sub stricta supraveghere a medicului. Cura cu Diabetrix Crom se inițiază în paralel cu tratamentul alopat (medicamentos).

Stricta supraveghere a medicului este obligatorie, acesta fiind singurul în măsură a preveni eventuale crize hipoglicemice (scăderea glicemiei sub limita normală).

Tot medicul este cele care va decide dacă tratamentul medicamentos va fi diminuat ori înlocuit, pe măsură ce se fac simțite efectele hipoglicemice ale curei cu Diabetrix Crom.

Diabetrix Crom este un supliment alimentar sub formă de capsule, care are la bază o formulă din ingrediente naturale, menit să vină în sprijinul dietei persoanelor care suferă de diabet zaharat de tip 1 și 2.

Recomandat și în cazul complicațiilor diabetului, precum retinopatia diabetică (duce la reducerea vederii și chiar la orbire), arterita diabetică (afecțiune a vaselor de sânge la nivelul picioarelor), polinevrita diabetică (apariția de leziuni și diminuarea sensibilității la nivelul picioarelor), reumatism cu componentă diabetică.

De asemenea, Diabetrix poate fi un adjuvant eficient în faza premergătoare diabetului, precum și în situații de obezitate și dislipidemie.

Ingrediente compozitie Diabetrix  Crom per capsula:
  • Extract hidroalcoolic din rădăcini de Pueraria tuberosa var. Kudzu cu 40% isoflavone – 112 mg
  • Extract de Rehmannia glutinosa – 108 mg
  • Picolinat de crom (furnizând 122 mcg crom, asigurând 305% din VNR*) – 1 mg
  • Celuloză microcristalină (agent de îngroșare) – 60 mg
  • Stearat de magneziu vegetal (agent antiaglomerant) – 5 mg.

Picolinatul de crom este o combinație de crom și acid picolinic care înlesnește absorția cromului în organism. Cromul este un mineral cu rol activ în metabolismul proteinelor, lipidelor şi glucidelor.

Utilizarea cromului concomitent cu medicația hipoglicemiantă poate reduce semnificativ nivelul glucozei din sânge. De aceea, se recomandă prudență, monitorizarea glicemiei și ajustarea terapiei de către medicul curant.

Extractul din rădăcini de Pueraria tuberosa (var. Kudzu) conţine o cantitate mare de izoflavonoide, reprezentate în proporție de 60% de puerarin, care intervin în metabolismul glucidelor și determină atenuarea senzației puternice de sete (polidipsia), tulburare caracteristică a dezechilibrelor funcționale ale nivelului glicemic. 

Planta Kudzu conține și dadzein, alt flavonoid cu implicații majore asupra stării de sănătate a organismului.

Extractele hidroalcoolice de Rehmannia glutinosa au ca efect scăderea nivelului enzimei glucozo-6-fosfatază şi susținerea activitatății fructokinazei, ceea ce determină creşterea conţinutului hepatic de glicogen şi a secreţiei de insulină la nivelul pancreasului, reducând astfel rezistenţa la insulină a organismului.

Mod de administrare DIABETRIX Crom

Câte 1 capsulă de 1-2 ori pe zi, de preferat în timpul mesei, sau conform recomandării consultantului de specialitate.

Sunt recomandate cure de 4-6 luni, cu pauze de 10 zile între acestea. 

Mod de ambalare și comercializare

Cutie cu 1 blister de 20 capsule x 362 mg.

ATENȚIONĂRI DIABETRIX Crom

Diabetrix Crom nu este un medicament și nu își propune să prevină, să trateze sau să vindece vreo afecțiune.

Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.

Contraindicat femeilor însărcinate sau care alăptează, precum și/sau persoanelor cu vârsta sub 18 ani.