FENUGREEK 610mg (Schinduf) pareri forumuri: reduce natural nivelul de COLESTEROL rau din sange.

Sa ne facem o parere despre Schinduf (Trigonella foenum-graecum), cunoscut si sub numele de fenugreek, fan grecesc, sfindoc,  o planta medicinala erbacee care infloreste din mai pana in iunie si care este apreciata pe forumurile de remedii naturiste pentru eficacitatea sa in reducerea nivelului de colesterol.

Suplimentul Secom Fenugreek 610mg (Schinduf) 100 cps de la NATURE'S WAY ajuta la reducerea nivelului de colesterol si glucoza din sange si la mentinerea echilibrului hormonal.

Semintele de schinduf sau capsulele pe baza de seminte de schinduf au un continut ridicat de fibre nedigerabile. Acestea absorb grasimile la nivelul tractului digestiv, fiind utile in mentinerea unui nivel optim al colesterolului.
secom fenugreek 610mg pareri forum schinduf scaderea colesterolului

Schinduful contine fitoestrogeni (hormoni vegetali, cu actiune similara estrogenului), regland nivelul de hormoni in perioada menstruala si premenstruala. Efectul antispastic al extractului reduce disconfortul abdominal asociat menstruatiei.

Rezumat proprietati benefice ale Fenugreek 610mg (Schinduf)

-reducerea sintezei si absorbției intestinale a colesterolului

-reducerea nivelului glucozei in sange

-eliminarea secretiilor bronsice: fluidifica si dizolva mucusul acumulat

-stimuleaza secretia de insulina, imbunatateste sensibilitatea celulara la insulina si reduce absorbtia glucidelor la nivel intestinal

-reducerea inflamatiilor mucoasei gastrice, regurgitatiilor, senzatiei de arsura la nivelul pieptului, la reducerea leziunilor si sustinerea functiilor ficatului in:
a) consumul excesiv de alcool: imbunatateste nivelul de glicogen hepatic, sursa de energie celulara in organism
b)depozitare excesiva a grasimilor in ficat

-stimularea lactatiei, reducerea manifestarilor menopauzei si a ciclului menstrual (efect similar estrogenic)

-cresterea libidoului si a potentei masculine

Ingrediente compozitie per 2 capsule Fenugreek: Schinduf 1220 mg (Trigonella foenum-graecum seminte)

Componente bioactive: saponine nesteroidiene (trigoneoside, diosgenin, yamogenin, tigogenin, neotigogenin, protodioscin), alcaloizi (trigonelline), fibre solubile (galactomanan, hemiceluloza, mucilagii, tanin, pectina), vitamina C, colina, niacina, potasiu, aminoacizi (4-hidroizoleucina, lizina, L-triptofan)

Alte ingrediente: capsule vegetale (hipromeloza), silica

VERIFICA AICI PRETURILE

Contraindicatii Fenugreek 610mg: A nu se administra copiilor mici, femeilor însărcinate, care doresc să rămână însărcinate, persoanelor cu alergii la oricare dintre componente decât la recomandarea consultantului de specialitate. Contine grau.

Mod de Administrare capsule Fenugreek 610mg: Cate 2 capsule de 2-3 ori/zi la masa sau conform recomandarii consultantului de specialitate.

A NU se depasi doza zilnica recomandata