FOLATE METAFOLIN 400 ug Solgar pareri forumuri: cea mai EFICIENTA formă de folat.

Parerea consumatorilor despre FOLATE METAFOLIN 400 ug Solgar extrasa din comentariile de pe forumurile cu topicuri despre prospect Metafolin, indicati si contraindicatii:

1. Pareri Pozitive - 0,70

2. Sentiment Negativ- 0,50

3. Opinii Neutre - 0,60

Acidul folic este una dintre vitaminele complexului B și este responsabil pentru diferite funcții, cum ar fi funcțiile psihologice normale, reducerea nivelurilor ridicate de homocisteină și sinteza ADN-ului și a aminoacizilor.

Folate (metafolin) de la SOLGAR este un supliment alimentar pe baza de acid folic care suporta sanatatea sistemului nervos, a inimii si a celulelor rosii din sange.
Folate Metafolin 400ug Solgar comentarii formuri

Folate 400 μg conține acid folic sub o formă biologic activă brevetată, bioechivalentă cu forma găsită în natură.

Este cea mai eficientă formă de folat pentru persoanele care nu pot metaboliza endogen acidul folic datorită polimorfismului genei MTHFR, lucru observat si in frecventa cautarilor referitoare la: metafolin solgar 400, metafolin farmacia tei, metafolin sau acid folic etc.

Folate nu necesita nicio transformare fiindca este bio-identic cu forma sa bio-activa.

Altfel spus, acidul folic este pregatit pentru organism. Acest lucru poate fi util pentru persoanele care au dificultati de transformare a acidului folic in forma sa activa.

Folatul activ din aceasta formula ajuta la sanatatea cardiaca, a sistemului nervos si la formarea globulelor rosii sanatoase in organism.

Mai mult decât atât, folate 400μg (sub formă de Metafolin) este necesar pentru femeile de vârstă reproductivă deoarece contribuie la prevenirea defectelor congenitale ale sistemului nervos central sau a encefalului fătului.

Mod de administrare Folate 400ug Solgar: supliment alimentar pentru adulti, 1 tableta de 1-2 ori pe zi, de preferinta in timpul mesei.

Fiecare capsulă de Folat (ca Metfolin) Solgar conține in compozitie: Acid folic [sub formă de L-metil folat de calciu (Metafolin®)] 400μg

O tabletă conține: agenți de încărcare (manitol, celuloză microcristalină), agenți antiaglomeranți (acid stearic vegetal, stearat de magneziu vegetal, dioxid de siliciu), gumă de celuloză, folat (sub formă de L-metilfolat de calciu).

NU conține zahăr, sare, amidon, drojdie, grâu, soia, gluten, produse lactate, conservanți, arome sau coloranți artificiali.

Suiplimentul alimentar Folate Solgar poate fi consumat in siguranta de vegani.