LEACURI batranesti pentru HEMOROIZI externi. Leacuri din batrani tratament hemoroizi interni

Hemoroizi externi inflamati tratament cu usturoi? DA... Exista Tratamente naturale eficiente din batrani pentru hemoroizi interni si externi care dau rezultate.

Hemorozii externi pot fi interni sau externi. Hemorozii externi pot fi observați în jurul anusului și sunt foarte dureroși. Mai greu de diagnosticat sunt cei interni, care nu pot fi simțiți sau văzuți. Scaunul cu sânge ar putea să fie singurul semn care anunță prezența hemoroizilor interni.

Iata o lista cu cele mai bune tratamente batranesti pentru hemoroizi interni si externi la indemana oricui, usor de facut acasa:

a) Leac batranesc pt Hemoroizi cu Usturoi - se face o soluție din o parte suc usturoi și cinci părți apă și se aplica extern.

Pareri LEACURI batranesti pentru HEMOROIZI externi si interni

b) Leac batranesc pt Hemoroizi cu Otet din cidru de mere. Otelul de mere ajuta la reducerea inflamatiei si iritatiei atat pentru hemoroizii interni, cat si pentru cei externi.

Asigurati-va cand il cumparati ca este nefiltrat, nepasteurizat (in acest caz are putere sporita de actiune). Pentru hemoroizii externi curatati intai zona inflamata si aplicati o cantitate mica de tratamente naturiste pentru hemoroiziotet pe o discheta din bumbac si tamponati usor.

Initial veti simti niste intepaturi, dar senzatia va disparea rapid si va veti simti mult mai confortabil. Repetati de cateva ori pe zi pana inflamatia dispare.

c) Leac batranesc pt Hemoroizi Cataplasmele pe bază de argilă. Acestea sunt un alt remediu naturist important pentru tratarea hemoroizilor.

Cataplasmele cu argila se aplică zilnic și se prepară dintr-o lingură de argilă amestecată cu apă călduță, până ce se formează o pastă, cu care se unge locul inflamat și se lasă să acționeze două ore.

d) Leac batranesc pt Hemoroizi cu Pelin. Planta medicinala pelin se afla pe primul loc în tratarea hemoroizilor datorită afectelor sale de calmare şi a proprietăţilor astringente.

Pe lângă băile cu pelin vă recomandăm să folosiţi şi ceai din coajă de stejar pentru că aceasta are efect cicatrizant. Amestecaţi câte două linguriţe din fiecare plantă în doi-trei litri de apă

e) Leac batranesc pt Hemoroizi cu ceai de coada șoricelului, de tătăneasă, de mușețel, troscot și nalbă mare poate fi consumat de trei ori pe zi.

Acest ceai special din plante medicinale se obține sub formă de infuzie, câte o lingură din fiecare plantă, se formează un amestec, iar din acest amestec se infuzează o linguriță la o cană cu apă, vreme de 20 de minute. Se strecoară și se servește călduț înainte de mese.

f) Leac batranesc pt Hemoroizi cu Aloe Vera. Aceasta planta medicinala tratează atât umflăturile cât și hemoroizii sângerânzi. Se taie frunze de Aloe Vera pe jumătate, se încălzesc puțin și se aplică pe zona afectată. Frunzele se pot congela și se aplică pe zona afectată.

Nu uitati ca dincolo de leacurile batranesti alimentaţia reprezinta un factor frecvent incriminat pentru apariţia dilataţiilor venoase de la nivelul anusului.

Prin urmare, in caz de hemoroizi interni si externi se vor evita alimentele condimentate, mezelurile, muştarul, ketchupul iute, grăsimile saturate şi alcoolul.

Se va miza mai mult pe consumul de fructe şi pe legume, deoarece sunt bogate în fibre alimentare care facilitează digestia.