MELTUS sirop Expectolin pentru copii pareri forumuri: combate eficient tusea productiva si favorizeaza expectoratia

MELTUS sirop de tuse Expectolin pentru copii, parerea recenziilor de pe grupurile si forumurile monitorizate cu topicuri despre  prospect, contraindicatii, peturi sirop Expectolin copii: Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratete 0,66.

1. Pareri Favorabile - 2,50
2. Opinii Nefavorabile- 0,90
3. Comentarii Neutre - 1,60

Stilul limbajului utilizat in comentariile referitoare la MELTUS sirop Expectolin pentru copii (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,30
Certitudine - 0,59
Nesiguranta - 0,21
pareri sirop de tuse meltus expectolin pentru copii

Emotia parerilor referitoare la MELTUS sirop Expectolin pentru copii (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,64
Surpriza - 0,57

La momentul analizei de sentiment a opiniilor pretul mediu in farmacii al siropului de tuse pentru copii Meltus Expectolin era de 20 lei.

Conform prospectului, Meltus Expectolin este un sirop de tuse cu o combinatie unica de ingrediente ce actioneaza sinergic, imbinand intr-un singur produs proprietatile medicinale ale componentelor sale (iedera, acetilcisteina, miere, zinc) si este recomandat in tusea productiva.

Formula Meltus Expectolin creata special pentru copii, incepand de la varsta de 2 ani, combate eficient tusea productiva si favorizeaza expectoratia.

Ingrediente compozitie sirop de tuse pentru copii Meltus Expectolin 

Fructoza (indulcitor), miere poliflora (indulcitor natural), apa purificata, extract standardizat de iedera (Hedera helix) (1% hederagenina), N-acetil-L-cisteina, acid citric (conservant), sorbat de potasiu (conservant), guma xantan (agent de ingrosare), gluconat de zinc, aroma de capsuni (aromatizant), aroma de capsuni Fraise (aromatizant).

Extractul de Hedera helix (iedera) contine hederagenina, alfa-hederina, hederacozid C in proportie de 5-8%, substante naturale ce contribuie la mentinerea sanatatii arborelui respirator.

Cantitatea extrem de mica de emetina, prezenta mai ales in frunze, este responsabila pentru cresterea secretiei de mucus in caile respiratorii.

Un studiu retrospectiv, implicand datele medicale a 52.478 copii intre 0 si 12 ani cu simptome respiratorii, sustine eficacitatea extractului uscat de frunze de iedera in caz de infectii ale tractului respirator superior si in afectiunile pulmonare de tip obstructiv.

Extractul de iedera poate fi folosit pentru copiii de toate varstele, inclusiv al sugarilor, prezentand un grad mare de tolerabilitate si la nou-nascuti.

Extractul de iedera este aprobat de catre Comisia Germana E pentru terapia afectiunilor inflamatorii cronice ale bronhiilor si in tratamentul tusei productive, datorita actiunilor sale ca expectorant.

Acetilcisteina fluidifica secretiile bronsice, pastrand astfel umiditatea normala a mucoaselor cailor respiratorii. Acetilcisteina este folosita de multi ani pentru efectul mucolitic, mucoreglator si antiinflamator (la nivelul mucoasei bronsice).

Zincul este un microelement esential pentru buna functionare a organismului. Zincul contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.

In plus, mierea poliflora este folosita de secole in medicina traditionala in caz de tuse si dureri in gat datorita proprietatii sale antiseptice, care usureaza revenirea la starea normala de sanatate de dinainte de episodul gripal.

Mod de administrare MELTUS sirop de tuse Expectolin pentru copii 

Copii intre 2 si 4 ani – 1 lingurita (5 ml sirop) de 2 ori pe zi

Copii de 4 ani sau mai mari – 2 lingurite (10 ml sirop) de 2 ori pe zi.

Se recomanda agitarea energica a flaconului inainte de utilizare.

Mirosul usor de sulf care se degaja la deschiderea flaconului este normal pentru acetilcisteina si nu are nicio influenta asupra efectului benefic al produsului.

Siropul Meltus Expectolin se administreaza indiferent de orarul meselor si poate fi amestecat in diversele bauturi servite copilului (apa, sucuri, ceaiuri etc.).

ATENTIONARI! Produsul contine fructoza si miere!

A nu se lasa la indemâna si la vederea copiilor mici.

A se consuma de preferinţa inainte de sfârsitul perioadei inscrise pe ambalaj.

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.