Pareri Avantaje LIFTING cu fire APTOS, față de avantajele liftingului chirurgical

LIFTING cu fire APTOS, parerea recenziilor de pe grupurile si forumurile monitorizate cu topicuri deschise despre: lifting cu fire pdo pareri, lifting cu fire de suspensie neresorbabile, cine si a facut lifting cu fire, lifting cu fire silhouette - Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratete 0,65.

1. Pareri Favorabile - 2,40
2. Opinii Nefavorabile- 0,90
3. Comentarii Neutre - 1,70

Emotia parerilor referitoare la LIFTING cu fire APTOS (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,60
Anticipare - 0,64
pareri forumuri avantaje lifting cu fire aptos

Avantajele liftingului cu fire APTOS, față de cele ale liftingului chirurgical, sunt numeroase:

- Este o procedură minim invazivă

- Se realizează doar sub anestezie locală

- Este o tehnică facilă, rapidă, ce se realizează fără internare și anestezie generală

- Nu sunt risc de hematoame, cicatrici sau necroze

- Este ideal pentru persoanele cu program încărcat, fiind denumită și procedură de weekend, pacientul putându-și relua activitatea în doar câteva zile.

- Este potrivit persoanelor cu vârsta între 35 și 55 de ani, dar și mai mult, în condițiile în care acestea din urmă nu doresc un lifting chirurgical prin operație.

Noile fire APTOS cu acid hyaluronic (HAA) oferă rezultat rapid care se intensifică după o perioadă de 14-60 de zile de la intervenție, întrucât producția de elastină crește și se activează crearea noului colagen.

Procedurile de lifting nechirurgical cu fire APTOS HAA sunt realizate de medici chirurgi cu experiență în România, nu sunt dureroase, nu necesită anestezie și nici perioadă de recuperare îndelungată.

Noile fire APTOS sunt distribuite în România de Top Line.

Top Line se implică activ în distribuirea în România a celor mai noi și avansate tehnologii de înfrumusețare nechirurgicale, iar recent a lansat APTOS HAA, primele fire de lifting cu acid hyaluronic.

Utilizate de medici chirurgi parteneri renumiți, în clinici și cabinete, fără a fi nevoie de internare și anestezie generală, noile fire APTOS diminuează considerabil efectele înaintării în vârstă, oferind lifting instant și de durată al zonelor problematice de la nivelul feței, precum și al corpului.


MAI POTI CITI