Pareri Dr. Felix Hair Implant Q-FUE Transplant de par FUE avansat: recuperarea este imediata

Parerea comentariilor despre transplantul de par Q-FUE de pe forumurile despre mi-am facut implant de par, implantul de par mai cade, cat costa un implant de par si implant de par romania:

a) Utilitatea procedurii de implant de par: 4,30 din 5

b) Functioneaza implantul de par Q-Fue asa cum este descris: 4,00 din 5

c) Este implantul de par usor de realizat: 4,10 din 5

d) Este transplantul de par de calitate buna: 4,30 din 5

e) Este implantul de par orientat spre cineva ca mine: 4,00 din 5

f) Au avut altii o experienta buna cu implanturile de par: 4,40 din 5
pareri forum Implant Q-FUE Transplant de par FUE

Tehnica de implant de par Q-FUE (Quality Follicular unit extraction) este cea mai putin invaziva dintre toate tehnicile de transplant de par existente si cea mai evoluata.

Echipa medicala de la clinica Dr. Felix Hair Implant a reusit sa perfectioneze tehnica Q-FUE la cel mai inalt nivel.

Folosind instrumente originale, patentate si protocoale complexe atat preoperator cat si intra- si postoperator, medicii de la Dr. Felix Hair Implant reusesc sa obtiam rezultate 100% naturale la o densitate maxima posibila.

In cadrul clinicii Dr. Felix Hair Implant, absolut toate etapele implantului de par, si anume, consultatia, marcarea zonelor donatoare si primitoare, anestezia, extractia si implantarea grefelor de par prin metoda „Quality FUE”, sunt realizate minutios EXCLUSIV MANUAL de catre MEDICI ULTRASPECIALIZATI, nu de simpli tehnicieni.

Vizita dumneavoastra la clinica Dr. Felix Hair Implant incepe prin intalnirea cu un medic certificat specialist in tehnica Q-FUE cu care veti discuta despre problema dumneavoastra.

Apoi, alaturi de recomandarea medicului specialist va veti pune de acord asupra strategiei de tratament celei mai adecvate pentru dumneavoastra.

Urmatoarea etapa este reprezentata de interventia medicala de implant in in sine.

Aceasta incepe prin tunderea zonei occipitale de unde urmeaza sa se recolteze grafturile (asa se numesc in termeni de specialitate radacinile de par care pot avea unul, doua, trei, patru si chiar cinci fire de par).

Modalitatea de recoltare din aceasta zona donatoare reprezinta principala diferenta fata de procedeul Strip.

Spre deosebire de strip, unde se taie o parte consistenta de scalp ce urmeaza a fi excizata si deposedata de grafturi (lasand o cicatrice imensa), prin tehnica Q-FUE manual avansat fiecare fir de par se extrage individual fara durere sau cicatrici ulterioare.

Asadar, refacerea dupa interventia de implnat de par este multa mai rapida fata de varianta strip (care poate dura dupa o operatie si pana la 6 luni), iar vindecarea se face fara cicatrici.

Dupa recoltarea tuturor grafturilor necesare de catre medicul specialist – recoltarea se face manual, pentru o mai mare grija acordata fiecarui fir de par – urmeaza implantarea acestora in zonele depletate.

Diferenta majora si avantajoasa fata de celelalte procedee existente in prezent consta in posibilitatea implantarii firelor exact in unghiul dorit.

Parul natural creste la un anumit unghi intre 10 si 45 grade.