Pareri forumuri LENODIAR PEDIATRIC: combate eficient diareea la copii de la varsta de 1 an in sus.

Conform prospectului, LenoDiar Pediatric este indicat pentru tratamentul diareei și funcția intestinală.

Parerea comentariilor despre LenoDiar pediatric Aboca de pe forumurile despre oprirea diareei la copii, cu ce trece diareea tratament rapid

a) Utilitatea produsului: 4,40 din 5

b) Functioneaza produsul asa cum este descris: 4,20 din 5

c) Este produsul usor de utilizat: 4,10 din 5

d) Este produsul de calitate buna: 4,40 din 5

e) Este produsul orientat spre cineva ca mine: 4,20 din 5

f) Au avut altii o experienta buna cu produsele ABOCA: 4,50 din 5
lenodiar pediatric plicuri aboca comentarii forumuri

LenoDiar de la Aboca este indicat pentru tratamentul diareei de diferite origini (infecții virale, sindrom gripal, diaree funcțională, diaree din cauza medicamentelor).

Se recomandă ca bebelușul să bea multe lichide pentru a evita riscul de deshidratare. LenoDiar Pediatric este indicat a se administra pentru copii de la 1 an.

Diareea este un fenomen asociat cu iritarea și inflamația membranei mucoase intestinale datorită cauzelor de origine diferită.

Diareea se caracterizează printr-o secreție crescută și / sau o absorbție redusă a lichidelor, asociată cu mișcări intestinale crescute, precum și disconfort și durere.

Asociat acestui fenomen, exista riscul de deshidratare, pierderea de vitamine și minerale, precum și un dezechilibru periculos al florei bacteriene intestinale.

Datorită sinergiei LenoDiar Pediatric contribuie la o recuperare rapidă a funcției intestinale și restabilirea echilibrului florei bacteriene.

Mecanismul său de acțiune produsul acționează respectând fiziologia intestinului și fără a provoca constipație.
LenoDiar Pediatric este un produs fără gluten in compozitiei si care are o aromă plăcută.

Ingrediente compozitie LenoDiar Pediatric

i) Substanțe funcționale: Actitan-F, pe bază de plante complex molecular de taninuri (din Agrimony, Tormentil) și flavonoide (din Chamomile). Denumirea taninurilor totale ≥ 7,8%

ii) De asemenea, conține: blackcurrant liofilizate, sucuri de mure și șoc, zahăr din trestie, arome naturale și aromă de lămâie, ulei de lămâie esențial, gumă arabică.

Actitan-F, este un complex molecular pe bază de plante care reduce atacurile de diaree și standardizate consistența scaunelor, ajutând la restabilirea rapidă a funcției intestinale echilibrate.

Actitan-F contracarează inflamația membranei mucoase intestinale, prezentă întotdeauna în cazul diareei, prin două mecanisme de acțiune si are o acțiune protectoare, obținută prin formarea unei pelicule cu efect de barieră pentru a limita contactul cu microorganismele și iritanții.

Actitan-F  are o acțiune antioxidantă asupra radicalilor liberi care contracarează iritarea membranei mucoase.

Mod de administrare LenoDiar Pediatric Aboca: 1 pliculet la fiecare 3 ore, pana la un maxim de 4 pliculete pe zi in functie de intensitatea afectiunii. Dizolvati in 10 ml de apa (1 lingura).


MAI POTI CITI