Pareri HC+ TRICOLIGO si TRICHOMPLES pentru femei supliment apreciat pe forumuri

HC+ TRICOLIGO si TRICHOMPLES pentru femei, parerea recenziilor de pe grupurile si forumurile monitorizate cu topicuri despre sanatatea unghiilor și părului - Subiectivitate opinii 2,5; Obiectivitate comentarii 2,5; Acuratete 0,64.

1. Pareri Favorabile - 2,50
2. Opinii Nefavorabile- 1,00
3. Comentarii Neutre - 1,50

Stilul limbajului utilizat in comentariile referitoare la HC+ TRICOLIGO si TRICHOMPLES (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,31
Certitudine - 0,56
Nesiguranta - 0,20

hc-tricoligo-si-trichomples-pentru-femei pareri forumuri suplimente par si unghii

Emotia parerilor referitoare la HC+ TRICOLIGO si TRICHOMPLES (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Surpriza - 0,59
Anticipare - 0,64

Conform prospectului, HC + Tricoligo® pentru femei cu Trichomples ™ și Roseroot conţine in compozitie Keratin liofilizat, aminoacizi sulfaţi, extracte de plante, vitamine și minerale, zinc, seleniu şi biotina.

Aceste ingrediente contribuie eficient la bunăstarea si santatea unghiilor și părului.

Căderea părului la femei poate fi cauzată de o multitudine de factori, de la diferite afecțiuni, o moștenire genetică, un sistem de alimentație dezechilibrat până la stres, oboseală sau dezechilibre hormonale

Comprimate impotriva caderii parului la femei cu TRICHOMPLES, formula brevetata Specchiasol, cu Rodiola si Cheratina hidrolizata , Vitamine , Minerale , Aminoacizi, Extracte vegetale , Biotina

Extractul de radacina de Rodiola sau radacina de trandafir , are efect tonic- adaptogen , trateaza oboseala fizica si mentala , care duce la stres, una din cauzele principale ale caderii parului la femei .

Contine o cheratina speciala hidrolizata care se fixeaza pe cheratina firului de par, cu actiune nutritiva si care rezista la spalare, Vitamine esentiale care te ajuta sa stopezi caderea parului - B1, B2, B3, B6.

Mod de administrare HC + Tricoligo® pentru femei cu Trichomples 

Doza zilnica recomandata: Cate 1- 2 comprimate pe zi , dupa mesele principale. Tratament indicat pentru o perioada de cel putin 2 luni.

Rezumat indicatii HC+ TRICOLIGO si TRICHOMPLES Alopecie, chelie, Caderea parului - Calvitie, Incaruntire prematura, par alb, Menopauza, Procese degenerative ale parului, unghiilor si dintilor.


MAI POTI CITI