Pareri IMUNITATE cu 7 CIUPERCI Fares. Rezumat prospect, beneficii si contraindicatii.

Capsule IMUNITATE cu 7 CIUPERCI Fares F163, parerea recenziilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,4; Obiectivitate comentarii 2,6; Acuratete 0,66.

1. Pareri Favorabile - 1,90
2. Opinii Nefavorabile- 1,00
3. Comentarii Neutre - 2,10

Stilul limbajului utilizat in comentariile referitoare la Capsule  IMUNITATE cu 7 CIUPERCI Fares (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,56
Certitudine - 0,31
Nesiguranta - 020

Emotia parerilor referitoare la Capsule  IMUNITATE cu 7 CIUPERCI Fares (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Surpriza - 0,59
Incredere - 0,63
Pareri Forumuri Capsule imunitate cu 7ciuperci

Conform informatiilor din prospect, capsulele Fares Imunitate cu 7 Ciuperci contin in compozitie un cocktail puternic de ciuperci medicinale care actioneaza sinergic pentru stimularea imunitatii organismului.

Efecte benefice Imunitate cu 7 Ciuperci Fares:
  • Imunomodulator, imunostimulator, stimuleaza producerea de interferon in organism,
  • Antibacterian, antiviral, antifungic, antiinflamator, antitoxic, protector hepatic si renal.
  • Chimio si radio protector, antitumoral, hipocolesterolemiant, hipoglicemiant, 
  • Antialergic (antihistaminic), antiagregant plachetar, adaptogen, tonic general, antioxidant.

Capsulele Imunitate cu 7 Ciuperci este potrivit prospectului a se administra in urmatoarele cazuri:

a) Imunitate scazuta, infectii virale (hepatita virala, gripa, herpes, zona-zoster), infectii bacteriene, fungice, diabet zaharat, protejeaza fata de radiatii, reduce efectele negative ale chimioterapiei.

b) Complementar in tratamentul tumorilor, colesterol si trigliceride crescute, hipertensiune arteriala, alergii, astm bronsic, tromboflefite, varice, stres, suprasolicitare fizica si psihica, oboseala cronica, convalescenta.

Ingrediente compozitie Imunitate cu 7 ciuperci Fares per capsula:

1) Extract uscat 10:1 de Reishi (Ganoderma tsugae) standardizat in min. 30% polizaharide 96 mg, extract uscat de Shiitake (Lentinula edodes) standardizat in min. 30% polizaharide 96 mg, extract uscat 10:1 de Maitake (Grifola frondosa) standardizat in min. 30% polizaharide 96 mg, enokitake (Flammulina velutipes) 48 mg, tremella fuciformis 48 mg, extract uscat de Polyporus umbellatus standardizat in min. 30% polizaharide 48 mg, ghebe de miere (Armillaria mellea) 48 mg.

Reishi ciuperca faimoasa in medicina traditionala chineza, contine aproximativ 400 compusi bioactivi diferiti, care ii confera numeroase efecte farmacologice: imunomodulator, chimio si radio protector, antihepatotoxic, antioxidant, antialergic, hipocolesterolemiant, hipotensor, adaptogen, precum si de protectie impotriva deteriorarii ADN-ului.

2) Shitake (Lentinus endodes) nu este doar o ciuperca medicinala, ci si un excelent aliment folosit pe scara larga in Japonia. Atat miceliul cat si ciuperca sunt frecvent utilizate pentru stimularea sistemului imunitar, reducerea colesterolului, tratamentul infectiei cu HIV si a tumorilor.

4) Ciuperca de mesteacan are o activitate puternic antioxidanta, proprietati anti-inflamatorii si poate reduce nivelul de zahar din sange. Contine betulin si inotodiol, doi compusi care au demonstrat capacitatea de a induce distrugerea anumitor linii celulare maligne. Aceasta ciuperca poate fi utilizata si in caz de gripa.

Coriolus versicolor a dat rezultate foarte bune in tratamentul mai multe tipuri de tumori: pulmonare, mamare, cervicale stomacale, hepatice si de prostata. Atunci cand este folosit in combinatie cu chimioterapia, a dovedit ca reduce in mod semnificativ efectele secundare ale acesteia.

5) Maitake (Grifola frondosa) este cunoscut mai ales pentru proprietatile sale puternic imunostimulatoare, antioxidante si antitumorale conferite de nivelul ridicat de ß-glucani gasit in aceasta ciuperca. Maitake, de asemenea, ajuta la scaderea glicemiei si colesterolui.

6) Cordyceps a devenit foarte popular datorita capacitatii sale de a spori rezistenta fizica fiind utilizat de catre sportivii olimpici. Are o gama larga de utilizari, inclusiv stimularea sistemului imunitar, reducerea nivelului colesterolului, astm, aritmie, tumori.

7) Iasca (Fomes fomentarius) a fost mentionata ca fiind un medicament inca din 400 i.Hr.. Multe studii recente au demonstrat un puternic efect antiviral, antibacterian si imunostimulent. De asemenea poate ajuta la tratamentul si prevenirea complicatiilor diabetice , prin scaderea glicemiei, colesterolului si trigliceridelor din sange.

Mod de administare Imunitatea cu 7 Ciuperci Fares: 1 capsula de 3 ori pe zi, la 2 ore dupa mese.

Capsulele de Imunitate cu 7 Ciuperci Fares Nu au efecte secundare conform producatorului.