Pareri LĂPTIŞOR de MATCĂ PUR CONVENȚIONAL considerat pe forumuri tonic bun pentru imunitate.

Sa ne facem o parere despre LĂPTIŞORUL DE MATCĂ PUR CONVENȚIONAL de la Apiland produs care beneficiaza de recenzii pozitive pe forumurile de remedii apicole care apreciaza in primul rand faptul ca este un tonic care crește imunitatea și rezistența la efort fizic și intelectual.

Desigur beneficiile Laptisorului de Matca crud sunt mult mai numeroase dovada fiind si mumeroasele topicuri deschise despre laptisor de matca ficat, laptisor de matca gastrita, laptisor de matca germana, laptisor de matca, laptisor de matca ginseng, laptisor de matca glanda tiroida etc.

Rezumand, conform prospectului, Laptisorul de matca crud de la Apiland are urmatoarele beneficii majore pentru starea de sanatate:

a) Acționează benefic asupra sistemului nervos

b) Îmbunătățește nivelul energetic general

c) Ajută la reducerea colesterolului din sânge

d) Ajută la prevenția cazurilor de răceală și gripă

e) Întârzie procesul de îmbătrânire a organsimului
laptisor-de-matca-pur-conventional-opinii-forumuri-apicole-eficiente

Ca aliment şi remediu natural apicol cu efect profilactic, lăptişorul de matcă crud acţionează preventiv, prin faptul că oferă organismului cele mai importante substanţe nutritive de care are nevoie sau de care duce lipsă.

În plus, el activează, reglează şi stimulează reacţiile biologice, conferă energie fizică şi intelectuală, stimulează în mod armonios sistemul nervos, circulaţia sanguină, conferă organismului echilibru psiho-fizic şi rezistenţă la efort.

De asemenea, stimulează şi întăreşte imunitatea organismului, previne şi face să dispară semnele de îmbătrânire. La femei, ameliorează simptomele de la menopauză, iar la bărbaţi ameliorează tulburările care apar la andropauză.

Lăptişorul de matcă menţine bunăstarea pielii, a părului, a unghiilor şi le face să revină la o stare normală de sănătate. Are un rol important în creşterea şi dezvoltarea normală a copiilor.

ATENTIE! Lăptişorul de matcă pur NU modifică indicele glicemic.

Lăptişorul de matcă conţine şi vitamina B9, acidul folic, care este esenţial pentru creştere, pentru sănătatea sângelui şi pentru fertilitate.

Dacă această vitamină este în deficit, apar afecţiuni sanguine, slăbeşte circulaţia, se declanşează anemia, slăbiciunea, depresia ori diareea.

Lăptişorul de matcă are, totodată, şi un semnificativ conţinut de vitamina B12, cobalamină, care este responsabilă pentru sănătatea nervilor, a sângelui şi a pielii, pentru buna digestie şi asimilare a proteinelor şi în general pentru creştere.

Dacă această Vitamina B12 este în deficit, survin anemia şi oboseala, apar probleme ale pielii şi ale nervilor ori tulburări digestive.

Lăptişorul de matcă este pur si simplu din punct de vedere a compozitiei un adevarat cocktail nutritiv, conceput pentru creşterea albinelor şi hrănirea mătcii, şi conţine lipide, dintre care 80-85% acizi graşi, 4-10% fenoli, 5-6% ceruri, 3-4% steroizi şi 0,4-0,8% fosfolipide.

VERIFICA AICI PRETURILE

Administrarea lăptișorului de matcă crud Apiland

Se recomandă consumul laptisorului de matca în cure de cate 6 săptămâni pentru beneficii maxime.

Admistrarea sub forma pura:

Se administrează sublingual până la dizolvare totală, dimineața, cu 20 - 30 minute înainte de masă.
Copii - 0,5 g/zi
Adulți - 1-2 g/zi

Omogenizat în miere 2% (De exemplu: 5g lăptișor de matcă PUR în 250g miere crudă):
Copii - 1-2 lingurițe/zi
Adulți - 1-2 linguri/zi

Ca și ingredient în prepararea tratamentelor cosmetice pentru ten sau pentru păr.

Mod recomandat de păstrare a lăptișorului de matcă: A se păstra la frigider, la temperaturi cuprinse între 2ºC și 6ºC.