Pareri NUTRITIE FUNCTIONALA SECOM. Programe de nutritie individualizate de calitate.

Centrul de Medicina Functionala si Integrativa Secom a lansat serviciul de nutritie functionala, in scopul prevenirii si reducerii cauzelor si a manifestarilor bolilor societatii moderne.

Centrul de Medicina Functionala si Integrativa Secom sustine de peste 17 ani sanatatea romanilor prin programe de fitoterapie stiintifica elaborate pe baza principiilor medicinei functionale si integrative.

Distributie pareri si comentarii Centrul de Medicina Functionala si Integrativa Secom, Bucuresti
  • Utilitatea serviciilor de Medicina functionala si integrativa: 4,40 din 5
  • Sunt usor de accesat serviciile de Medicina functionala si integrativ: 4,30 din 5
  • Sunt serviciile de Medicina functionala si integrativ de calitate buna: 4,40 din 5
  • Sunt serviciile de Medicina functionala si integrativ orientate spre cineva ca mine: 4,30 din 5
  • Au avut altii o experienta buna cu serviciile Centrului de Medicina Functionala si Integrativa Secom: 4,50 din 5
Centrul de Medicina Functionala si Integrativa Secom pareri forumuri

Incepand din anul 2019,Centrul de Medicina Functionala si Integrativa Secom ofera pacientilor sai si serviciul de nutritie functionala si integrativa, o componenta importanta a medicinei functionale care, prin alimentele si nutrientii introdusi in mod personalizat in dieta, poate preveni, diminua sau chiar trata afectiuni diverse si poate sustine un stil de viata sanatos.

Prin noul serviciu de nutritie functionala din cadrul Centrulului Secom echipa medicala isi propune sa imbunatateasca sanatatea pacientilor prin oferirea unor programe de nutritie personalizate, masurabile, realiste, usor de urmat, integrate stilului propriu de viata.

Vorbim de schimbarea unor obiceiuri mici, dar care pe termen lung pot avea efecte pozitive uriase, care pot chiar salva vieti.

Consultanta nutritionala se desfasoara la Centrul de Medicina Functionala si Integrativa Secom in etape interconectate si are ca rezultat mai mult decat un plan alimentar sau o dieta standardizata.

Programele de nutritie sunt individualizate, elaborate pe criterii stiintifice, flexibile si asigura bucuria de a manca, fara calcule complicate de calorii, fara sentimente de vinovatie fata de eventualele abateri de la recomandarile primite.

Daca este necesar, aceste programe pot fi asociate cu tratamente naturale personalizate pentru abordarea afectiunilor prezente si pentru a reduce riscul de aparitie a unor deficiente nutritionale.

Programele de nutritie elaborate la Centrul Secom se adreseaza persoanelor care doresc atingerea si mentinerea greutatii corporale optime, celor cu afectiuni acute sau cronice, dar si persoanelor care doresc sa adopte un comportament responsabil fata de propriul organism pentru a-si mentine sanatatea si vitalitatea.

Principalele atuuri ale Centrului Secom sunt experienta de peste 17 ani in practicarea fitoterapiei stiintifice, peste 18 000 de pacienti cu evolutii pozitive sub tratamentele naturale recomandate si echipa de experti in medicina functionala si integrativa.

Echipa Centrului Secom este alcatuita din profesionisti in domeniul sanatatii care nu ofera doar servicii medicale de calitate, ci mai mult decat atat, ofera timp, atentie, disponibilitate de a asculta si de a oferi raspunsuri cu empatie si respect fata de pacient.


MAI POTI CITI