PASTURA in MIERE de albine pareri beneficii, proprietati: utila in boli hepatice si ateroscleroza

Parerea comentariilor despre PASTURA in MIERE de albine de la APILAND de pe forumurile cu topicuri  despre subiecte precum pastura cu miere administrare, pastura cu miere beneficii, pastura cu miere proprietati:

a) Utilitatea produsului apicol: 4,40 din 5

b) Functioneaza produsul asa cum este descris: 4,40 din 5

c) Este produsul usor de utilizat: 4,30 din 5

d) Este produsul de calitate buna: 4,40 din 5

e) Este produsul orientat spre cineva ca mine: 4,30 din 5

f) Au avut altii o experienta buna cu produsele apicole Apiland : 4,50 din 5
opinii comentarii pastura in miere forum apicole apiland

Păstura în miere ApiLand este un excelent adjuvant în detoxifierea organismului, ajută la reducerea colesterolului din sânge, fiind indicat persoanelor care suferă de ateroscleroză.

Păstura, denumită popular ”Pâinea albinelor”, este un produs natural, rezultat prin fermentarea polenului în condiții naturale, în stup.

Aceasta amestec de pastura si miere de albina reprezinta un bio-stimulator natural bogat în fito-hormoni, polifenoli cu efect antioxidant, elemente minerale şi substanţe active, ce fac din acesta un produs apicol desăvârșit.

Păstura de albine în miere de albine este un produs recomandat în special persoanelor care suferă de afecţiuni hepatice şi ale tubului digestiv, precum și celor care au probleme circulatorii şi celor care suferă de ateroscleroză.

De-a lungul timpului, s-a observat stiintific eficacitatea consumului de păstură și în afecţiuni ale prostatei, ajutând la tratarea problemelor urinare şi ale complicaţiilor derivate din inflamarea prostatei (prostatita).

Păstura în miere ajută în prevenirea şi tratarea anemiilor datorită conţinutului bogat în vitamine, aminoacizi esenţiali şi minerale.

De asemenea, pasturea in miere de albine joacă un rol important şi în întărirea sistemului imunitar al organismului şi ajută la completarea carenţelor provenite în urma unei alimentaţii nesănătoase.

Mod de administrare a păsturii în miere de albine conform prospectului:

Se recomandă consumul în cure de minim 6 săptămâni, dar poate fi consumat tot timpul anului, fără restricții.

Doza uzuală recomandată:

a) Copii: minimum 1 linguriță pe zi

b) Adulți: minimum 1 lingură pe zi

Doza uzuală de pastura in miere recomandată este de 1 linguriţă pe zi, adică aproximativ 3 grame pe zi.

Consumul de păstură este indicat copiilor, pâinea albinelor suplimentând lipsa de proteine şi vitamine cauzată de o alimentaţie dezechilibrată.

În unele situaţii, doza recomandată de pastura in miere de albine poate fi mărită, în funcţie de indicaţiile medicului apifitoterapeut.

VERIFICA AICI PRETURILE ACTUALE

Datorită procesului de fermentare, păstura este indicată persoanelor cu o sensibilitate ridicată la polen. Din acelaşi motiv poate fi păstrată la temperatura camerei fără ca proprietăţile acesteia să se altereze.


MAI POTI CITI