PERSONAL SLIM pareri forumuri supliment slabire: Extractul de portocale amare activeaza metabolismul

Producatorii sustin ca Personal Slim este realizat doar din ingrediente naturale si sunt de parere ca nu exista riscul de a provoca reactii adverse.

Parerea comentariilor despre suplimentul pentru slabit Personal Slim de pe forumurile cu topicuri legate de slabirea naturala fara efecte secundare:

a) Utilitatea suplimentului: 4,00 din 5

b) Functioneaza produsul asa cum este descris: 4,20 din 5

c) Este produsul usor de utilizat: 4,10 din 5

d) Este produsul de calitate buna: 4,00 din 5

e) Este suplimentul orientat spre cineva ca mine: 4,00 din 5

f) Au avut altii o experienta buna cu Personal Slim: 4,00 din 5
comentarii forumuri personal slim supliment slabire cu portocala amara

Personal Slim este un supliment alimentar care datorita compozitiei sale stimuleaza metabolismul, controleaza apetitul si lupta impotriva obezitatii.

Producatorii ne spun ca putem slabi rapid si eficient cu capsulele Personal Slim. Primele rezultate le vom vedea dupa doar 3 zile.

Deoarece Personal Slim activeaza metabolismul, excesul de grasimi din alimente este eliminat inainte de a fi asimilat.

Personal Slim este creat individual, de aceea este diferit de alte produse pentru slabit. Pentru crearea acestor capsule se tine cont de indicele de masa si de activitatea din cursul zilei.

In compozitia capsulelor Personal Slim au fost introduse ingrediente naturale de calitate care accelereaza eficient metabolismul si  taie pofta de mancare si de dulciuri:

a) Extract din ceai verde activeaza metabolismul, reduce nivelul zaharului din sange, reduce pofta de mancare, elimina excesul de apa din organism

b) Cafeina anhidra  ofera senzatia de satietate, accelereaza metabolismul, arde grasimile, elimina lichidul in exces din organism

c) Piperul rosu  accelereaza digestia, are proprietati diuretice, curata organismul de toxine, accelereaza arderea grasimilor

d) L-Carnitina descompune celulele de grasime, activeaza metabolismul, previne formarea depozitelor noi de grasime, alimenteaza celulele cu oxigen

e) Extractul de portocale amare activeaza metabolismul

Extractul de ceai verde suprima pofta de mancare si elimina excesul de apa din organism, ardeiul rosul accelereaza digestia si inlatura toxinele, iar L-carnitina activeaza procesul de ardere a grasimilor, transformandu-le apoi in energie.

Mod de administrare capsula de slabit Personal Slim

Se administreaza o capsula de 2 ori pe zi impreuna cu un pahar mare de apa, in timpul mesei.

Personal Slim este un supliment alimentar care nu este recomandat minorilor, femeilor gravide si celor care alapteaza.

De asemenea, nici persoanele alergice la oricare dintre ingrediente nu ar trebui sa utilizeae suplimentu Personal Slim pentru pierderea in greutate.