POLEN uscat de SALCAM 120g pareri forumuri: excelent in stimularea detoxifierii organismului

Parerea comentariilor despre POLEN uscat de SALCAM 120g de la Apicolscience de pe forumurile cu topicuri despre beneficiile si proprietatile polenului crud uscat:

a) Utilitatea produsului apicol: 4,50 din 5

b) Functioneaza produsul apicol asa cum este descris: 4,30 din 5

c) Este produsul usor de utilizat: 4,30 din 5

d) Este produsul de calitate buna: 4,40 din 5

e) Este produsul orientat spre cineva ca mine: 4,10 din 5

f) Au avut altii o experienta buna cu produsele apicole Apicolscience: 4,50 din 5
apicolscience polen de salcam opinii comentarii forumuri

Polenul de salcâm se recomandă în special primăvara și vara, când sistemul nervos este solicitat de soarele puternic, de variația de temperatură, dar și în perioadele de stres.

Polenul este una dintre cele mai bogate substanțe existente în natură. Considerat de mulți hrana cea mai perfectă pe pământ în ceea ce privește întreaga gamă de substanțe nutritive, se prezintă ca si un aliment bogat în elemente indispensabile corpului.

Polenul conține in compozitie: glucide (zaharoză, fructoză, maltoză și poliholozide), aminoacizi, acizi nucleici, proteine vegetale, lipide, vitamine din complexul B (B2, B6, B9, B1, B12), vitamine A, C, E, K, minerale (calciu, cupru, fier, potasiu, seleniu, mangan, zinc, fosfor), enzime, flavonoide și fitosteroli.

Este extrem de rar ca oamenii să aibă o reacție adversă la polenul de albine. Dacă totuși suferiți de alergii sau astm cel mai bine este să vă testați nivelul de toleranță prin plasarea unei granule sub limbă lăsând-o să se dizolve.

Dacă întâmpinați vreun lucru inconfortabil cum ar fi o scurgere nazală, mancărimi ale ochilor sau mâncărimi ale gâtului, opriți imediat administrarea acestuia și consultați sfatul medicului.

Mod de administrare polen crud uscat de salcam

Copii: 1 linguriță /zi (5g)

Adulți: 1–3 lingurițe /zi (15g)

Pentru eficiență maximă, se recomandă cure de 4-12 săptămâni, ținute de 2-3 ori pe an.

Anotimpurile considerate cele mai bune pentru cura cu polen sunt conform medicilor apifitoterapeuti primăvara și toamna.

In concluzie suntem de parere ca polenul uscat de salcam poate reprezenta o alimentație echilibrată, plină de nutrienți care pot funcționa în armonie cu corpul.


MAI POTI CITI