PUNCTE negre tratament farmaceutic: Masca GEL puncte negre GARNIER PURE ACTIVE cu carbune

Sa ne facem o parere despe masca gel de curatare pentru fata 3 in 1 Garnier Pure Active Intensive Charcoal pentru ten gras cu imperfectiuni, 150 ml apreciat pe forumuri datorita formulei inovative, cu carbune si extract de afine.

Gelul masca de curatare pentru fata 3 in 1 Garnier Pure Active Intensive Charcoal poate fi folosit pentru curatare, exfoliere sau ca masca pentru a reduce in mod vizibil punctele negre, chiar si pe cele mai persistente, si ajuta la prevenirea reaparitiei lor.

Curățarea pielii de acnee poate fi dificilă. Ștergerea urmelor lăsate poate fi și mai și mai complicata si grea.

Garnier aplică toată experiența pentru a găsi o soluție pentru pielea acneică, folosind o combinație a celor mai puternice ingrediente naturale anti-bacteriene.
pareri forum masca gel puncte negre garnier pure active

Această formulă cu dublă-acțiune, curăță pielea luptând împotriva punctelor negre și în același timp o repară și înlătură imperfecțiunile.

Cum se utilizeaza Gelul de curatare pentru fata 3 in 1 Garnier Pure Active Intensive Charcoal

- Gel: aplicati zilnic pe tenul umed. Clatiti abundent;

- Exfoliant: zilnic, masati usor pentru a exfolia tenul. Clatiti abundent;

- Masca: se aplica pe fata de pana la 3 ori pe saptamana. Las-o sa actioneze 5 minute. Clatiti abundent;

Clatiti daca raman reziduuri. In caz de disconfort, rariti aplicarea.

Evitati conturul ochilor si buzelor. In caz de contact cu ochii, clatiti imediat cu apa din abundenta. Nu aplicati pe tenul iritat.

Formula inovativa, cu carbune si extract de afine, pentru purificarea si matifierea tenului si pentru reducerea punctelor negre.

Pentru ten gras cu imperfectiuni.

Formula inovativa, cu carbune si extract de afine, pentru purificarea si matifierea tenului si pentru reducerea punctelor negre.

Punctele negre apar din cauza mai multor factori: supra-secreţie de sebum, prezenţa unui deficit de cheratinizare, o îngroşare a stratului cornos din epidermă.

Ar trebui, de asemenea, sa renunti la produsele cosmetice pe baza de ulei, fie ca vorbim despre creme, fond de ten sau demachiant.

Acestea faciliteaza acumularea de sebum si uleiuri ale pielii la nivelul porilor, favorizand aparitia punctelor negre.


MAI POTI CITI