SANISKIN pareri forumuri Solutie Naturala pentru Eliminarea Negilor si Papiloamelor

SaniSkin solutie naturala pentru eliminarea negilor si papiloamelor, parerea recenziilor de pe grupurile si forumurile monitorizate cu topicuri deschise despre - Subiectivitate opinii 2,7; Obiectivitate comentarii 2,3; Acuratete 0,64.

1. Pareri Favorabile - 2,20
2. Opinii Nefavorabile- 1,10
3. Comentarii Neutre - 1,70

Emotia parerilor referitoare la SaniSkin solutie naturala pentru eliminarea negilor (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Surpriza - 0,58
Anticipare - 0,60

Conform producatorului SaniSkin este un produs unic care elimina negii in mod natural, fara durere si fara interventii chirurgicale.
saniskin opinii comentarii forumuri solutie naturala eliminarea negilor acasa

Formula eficienta a SaniSkin este creata, in principiu, din extracte de plante naturale si uleiuri esentiale, recunoscute pentru eficienta lor in eliminarea negilor de piele, dar si a altor imperfectiuni asemanatoare.

Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa aplicati SaniSkin pe inesteticii negi, in fiecare zi si sa priviti cum, pur si simplu, acestia se usuca si cad.

Formula eficienta a SaniSkin este creata in S.U.A., in principiu, din extracte de plante naturale si uleiuri esentiale, recunoscute pentru eficienta lor in eliminarea negilor de piele si papiloamelor, fara a irita pielea si fara a lasa urme sau cicatrici dupa ce negii dispar.

SaniSkin actioneaza rapid, usor si nedureros si rezultatul va fi o piele neteda si curata, ca si cum nu ar fi existat vreodata un neg!

SaniSkin actioneaza pe orice tip de piele si chiar pe zonele sensibile ale corpului!

Doar aplicati solutia naturala pentru negi, SaniSkin, pe negii sau papiloamele de pe piele, dupa ce ati curatat zona, lasati ingredientele sa intre in piele si sa actioneze si asteptati ca negii si papiloamele sa se usuce in mod natural si sa cada, lasand pielea neteda si fara urme.

Pentru rezultate cat mai bune, inainte de aplicare, puteti curata, foarte gentil, negul cu o pila moale sau cu un material medicinal putin abraziv si moale.

Ingrediente compozitie SaniSkin 15 ml: Ulei din seminte de ricin, ulei din frunze de arbore de ceai, acid salicilic.

Mod de utilizare SaniSkin:

- Aplicati SaniSkin pe zona dorita, folosind peria incorporata in capac.

- Aplicati produsul de trei ori pe zi.

- Negii de pe piele (acrocordon/verruca) se vor usca si vor cadea dupa o perioada de utilizare de cateva saptamani.

ATENTIE! Rezultatele utilizarii SaniSkin pot varia de la o persoana la alta in functie de mai multi factori, cum ar fi raspunsul organismului si regimul alimentar.

A nu se aplica pe pielea ranita sau iritata. A nu se folosi daca aveti o piele atopica sau daca sunteti alergic.

Durata de utilizare poate varia. Orice situatie temporala prezentata reprezinta un caz particular si nu poate fi generalizata.