ULTRABLANC pareri forumuri pasta de dinti cu carbune activat pentru dinti ultra albi

Pasta de dinti ULTRA BLANC cu carbune activat, parerea recenziilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,5; Obiectivitate comentarii 2,5; Acuratete 0,64.

1. Pareri Favorabile - 2,40
2. Opinii Nefavorabile- 0,90
3. Comentarii Neutre - 1,70

Emotia parerilor referitoare la pasta de dinti UltraBlanc (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,64
Surpriza - 0,57
ultra blanc pareri forum pasta dinti cu carbune activat pentru albirea dintilor

Distributie pareri si comentarii despre pasta de dinti cu carbune activat UltraBlanc de la Aflofarm
  • Utilitatea produsului: 4,40 din 5
  • Functioneaza produsul cum este descris: 4,50 din 5
  • Este produsul usor de administrat: 4,10 din 5
  • Este produsul de calitate buna: 4,40 din 5
  • Este produsul orientat spre cineva ca mine: 4,20 din 5
  • Au avut altii o experienta buna cu produsele Aflofarm: 4,40 din 5

Conform prospectului, Ultrablanc este o pasta de dinti speciala pentru albirea dintilor ce contine carbune activat care albeste dintii intr-un mod sigur pentru smalt.

Acest lucru se datoreaza absorbtiei de taninuri si toxine de pe suprafata dintilor – care pot da o culoarea inestetica a smaltului.

Culoarea negra a pastei de dinti Ultra Blanc este datorata carbunelui activ din compozitie.

Pasta de dinti Ultrablanc are o aroma placuta de menta si contine extracte din lichen de piatra si flori de musetel cu efecte antibacteriene şi calmante pentru iritaţiile gingiei si ale mucoasei bucale.

Carbunele activat pe langa faptul ca da culoare speciala pastei de dinti, este eficient in albirea dintilor fara a afecta smaltul. Actioneaza prin absorbtia taninurilor (substante provenite de la anumite alimente, raspunzatoare de culoarea inestetica ) de la suprafata dintilor.

Utilizarea  sistematica a acestei pasta de dinti ajuta la pastrarea dintilor albi si impiedica aparitia de pete sau depozite noi pe dinti.

Florul protejeaza dintii de aparitia cariilor produse de aciditate si ajuta la prevenirea pierderii de minerale din dinti, participand activ la remineralizarea smaltului dentar.

Pasta de dinti UltraBlanc contine in compozitie 1000 ppm ioni de fluor cu efecte antibacteriene si calmeaza iritatiile gingiei.

In plus pasta de dinti cu carbune activat UltraBlanc ajuta in mod eficient la indepartarea respiratiei rau mirositoare, mentinand pentru mult timp indelungat prospetimea respiratiei.

Ultra Blanc Pasta De Dinti, 75ml, Aflofarm avea la momentul analizei opiniilor pretul de aproximativ 25 lei el variind in functie de farmacii.


MAI POTI CITI