VIVACALM pareri forumuri inlocuitor Diclofenac: gel de masaj 100% natural fara efecte secundare

Gel VIVACALM de la VivaNatura alternativa naturala la Diclofenac, parerea recenziilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratete 0,65.

1. Pareri Favorabile - 0,70
2. Opinii Nefavorabile- 0,55
3. Comentarii Neutre - 0,60

Distributie pareri si comentarii Vivicalm gel
  • Utilitatea produsului: 4,30 din 5
  • Functioneaza produsul cum este descris: 4,30 din 5
  • Este produsul usor de administrat: 4,20 din 5
  • Este produsul de calitate buna: 4,30 din 5
  • Este produsul orientat spre cineva ca mine: 4,00 din 5
  • Au avut altii o experienta buna cu produsele VivaNatura: 4,40 din 5
VivaCalm pareri gel alternativa naturala la diclofenac

La momentul analizei de sentiment a opiniilor, VivaCalm gel de masaj 100% natural pentru mușchi fericiți – 100 ml avea pretul de aproximativ 23,50 lei.

Conform prospectului, gelul natural reconfortant VivaCalm este destinat masajului calmant, de destindere a contracturilor si a senzatiilor de disconfort.

Vivacalm gel de masaj pentru muşchi “fericiţi” cu neem şi salcie himalayană in compozitie este un produs 100% natural, procesat la rece si fără parabeni.

Masajul fruntii si cefei in timpul migrenelor cu Vivacalm poate avea efecte calmante. 

Pentru femeile in perioada ciclului menstrual masajul spatelui si al abdomenului cu gelul Vivacalm se realizeaza cu delicatete.

Salcia himalayana contine mari cantitati de salicilati, masajul avand influenta asupra muschilor solicitati si durerosi.

Uleiul esential de salcie himalayana – denumit, prin excelenta, „aspirina vegetala” – se foloseste in gelurile pentru sportivi, inainte de efort pentru incalzirea si pregatirea muschilor, cat si dupa aceasta pentru eliminarea durerilor, contracturilor si a acidului lactic acumulat in muschi in timpul efortului.

Datorita concentratiei exceptionale in salicilat, uleiul esential de wintergreen este un excelent antiinflamator cutanat cat si un eficient exfoliant fiind recomandat in tratarea eczemelor inflamatorii, a calozitatii, petelor pigmentare, a aspectului rugos si neuniform al pielii. 

Neem – planta indiana vesnic verde – este clasificata in traditia ayurvedica drept un remediu cu o putere exceptionala de inviorare si calmare.