ACTIPHEDRINE pareri forumuri: extracte naturale cu efect dovedit de ardere a grasimilor

Parerea consumatorilor despre capsula de slabit ACTIPHEDRINE Catena extrasa din comentariile de pe forumurile cu topicuri despre actiphedrine prospect, actiphedrine slabire efecte adverse etc.:

1. Pareri Pozitive - 0,67
2. Sentiment Negativ- 0,59
3. Opinii Neutre - 0,60

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.
ACTIPHEDRINE opinii recenzii forumuri prospect

Distributie pareri si comentarii ACTIPHEDRINE supliment natural pentru slabire
  • Utilitatea produsului: 4,20 din 5
  • Functioneaza produsul cum este descris: 3,90 din 5
  • Este produsul usor de administrat: 4,00 din 5
  • Este produsul de calitate buna: 4,20 din 5
  • Este produsul orientat spre cineva ca mine: 4,00 din 5
Actiphedrine este un supliment alimentar pentru slăbit de înaltă calitate, creat de compania franceză 3Chenes Pharma. 

Actiphedrine conține in compozitie numeroase extracte naturale, fiecare având efecte complexe în ceea ce privește arderea grăsimilor, instalarea senzației de sațietate sau prevenirea reteției hidrice.

Pentru a face misiunea pierderii în greutate mai ușoară, capsula de slabit Actiphedrine  conține și minerale și vitamine, care preîntâmpină carențele nutritive, mai ales atunci când asociezi și o dietă restrictivă caloric. 

Colina si Inozitolul sprijina buna functionare a ficatului care este de multe ori suprasolicitat atat in perioadele de exces alimentar cat si in timpul curelor de slabire.

Vitaminele C, B3, B8 si mineralele magneziu si zinc aduc un aport suplimentar de substante nutritive necesare bunei functionari a organismului.

Cele 4 acțiuni specifice ale suplimentului de slabire Actiphedrine sunt: arderea grăsimilor excedentare, destocarea depozitelor adipoase, drenajul și efectul anticelulită.

Ingrediente compozitie Actiphedrine: extract de ceai verde, ginseng, colină, extract de Griffonia, zinc, extract de Eleutherococcus, vitamina C, extract de cafea verde, extract de piper negru, extract de guarana, extract de mate, extract de Gymnema, extract de Garcinia, Inozitol, Vitamina B3, Vitamina B8, Crom, și magneziu.