Apa Termala JONZAC pareri forumuri: potrivita pentru toate tipurile de ten.

Suntem de parere ca apa termala Jonzac sub formă de spray, comod de purtat oriunde - în poşetă, în geanta de plajă sau în genata de călătorie - şi uşor de pulverizat pe faţă şi pe decolteu, în orice moment al zilei, îţi va face cu siguranţă ziua mai proaspata si mai vesela.

Apa termală Jonzac este extrasă din mediul său natural de la o adâncime de peste 1850m. Este o apă termală acreditată de către Academia de Medicina din Franța pentru eficacitatea sa, eficacitate datorată bogăției și echilibrului unic al unor minerale precum calciu, magneziu, mangan precum si numeroase elemente sulfuroase.

Bogată și echilibrată în minerale, cum ar fi calciu, magneziu, mangan, precum și multe elemente sulfuroase, apa termală Jonzac lucreaza cu celule pielii pentru a le ajuta să profite de propriile lor resurse și pentru a activa metabolismul de reînnoire celulara.
comentarii forumuri Apa Termala JONZAC

Zi de zi, celulele se regenerează, calitatea pielii se transformă.

Apa Termala JONZAC te răcoreşte, te împrospătează şi tenul parcă se regenerează instant, este vizibil întinerit, cu riduri şi linii fine de expresie estompate.

Apa termală Jonzac este hipermineralizată și are o puritate și o delicatețe excepționale și este acreditată de Academia Franceză de Medicină pentru eficacitatea sa.

Fiind o sursă impresionantă a 11 minerale benefice, apa termală Jonzac are multiple virtuți astfel încât multiplele studii efectuate au confirmat acțiunea sa benefică la nivel cutanat.

Apa Termala JONZAC este potrivită pentru toate tipurile de ten, chiar și pentru cel sensibil.

Cu apa termala Jonzac, veți descoperi o nouă generație de produse de îngrijire care promovează eficiența produselor cosmetice, dar care au în același timp cel mai mare respect pentru mecanismele fiziologice ale pielii și ale Naturii.

VEZI AICI PRETURILE ACTUALE

În general pielea acceptă mult mai ușor ceea ce cunoaște.

In acest mod, Eau Thermale Jonzac Jonzac®, a ales formule cât mai compatibile cu toate tipurile de piele, chiar și cu cea mai sensibilă piele, formule care însă și un plus de eficacitate. Aceasta este BIO-AFFINITATEA Jonzac.