CIUPERCA Tibetana Forte CREMA pareri pozitive pe forumuri antiinflamatoare articulare

Inainte de a vedea parerile de pe forumuri va atragem atentia ca CIUPERCA Tibetana Forte CREMA are un puternic efect rubefiant și ca atare se va aplica în primele zile cu prudență, în cantități mici, pe piele, crescând treptat doza de cremă aplicată pe zona afectată.

Este contraindicată ferm aplicarea cremei CIUPERCA Tibetana Forte pe mucoase (oculară, anală, bucală etc.), pe răni sau inflamații ale pielii, întrucât poate produce dureri si usturimi.

După aplicarea cremei mâinile se vor spăla bine cu apă și săpun. De asemenea, nu se va lăsa produsul la îndemâna copiilor.

Datorită dificultății în obținerea lor, preparatele externe sunt mai puțin cunoscute, deși eficiența lor este uimitoare.
Opinii comentarii CIUPERCA Tibetana Forte CREMA

Este și cazul CIUPERCII TIBETANE FORTE, care alătură extractului de ciupercă tibetană, standardizat în acid cordicepic, un extract extrem de puternic din ardei iute (Capsicum anuum).

Ciuperca tibetana alaturi cu extractul de ardei iute, împreună cu uleiul volatil de pin siberian din componența cremei, alcătuiesc un arsenal natural redutabil, deoarece:

a) extractul de Ciupercă tibetană – luptă foarte eficient cu reacțiile auto-imune, ce afectează țesutul cartilaginos din articulații, reacții auto-imune care apar în cazul a zeci de forme de reumatism. De asemenea, stimulează procesul de regenerare a țesutului articular afectat de uzură, procese degenerative. În plus, utilizată extern, ciuperca tibetană are un efect antiinflamator remarcabil.

b) extractul de Ardei iute – este un formidabil stimulent al circulației sanguine locale, ceea ce produce o senzație de încălzire puternică a zonei afectate de reumatism, diminuând considerabil durerea articulară, mai ales dacă aceasta se agravează la frig.

c)  uleiul volatil de Pin siberian – are, utilizat extern, excelente efecte anti-durere, antiinflamatoare articulare, relaxante ale musculaturii din zona tratată.

COMPOZIȚIE Crema Ciuperca Tibetana Forte: Aqua demin., Alcoholum cetylicum, Glycerinum, Cordyceps extractum – 8% cordycepin, Capsici extractum, Camphorus, Potassium sorbate, Sodium benzoate, Sodium laurylsulfate, Cerum alba, Aetheroleum pini, Aetheroleum melaleuca.

ACȚIUNI CIUPERCA Tibetana Forte CREMA: antialgic, antiinflamator articular, stimulent al circulației sanguine locale, stimulent al regenerării țesuturilor cartilaginoase.

INDICAȚII CIUPERCA Tibetana Forte CREMA– Ingedientele vegetale din acest produs au demonstrat un rol important în următoarele afecțiuni:

– Artrită și poliartrită reumatoidă
– Artroză (a genunchiului, umerilor, cotului etc.)
– Spondilită anchilozantă
– Lombociatică
– Nevralgii produse sau agravate de frig
– Psoriazis

MOD DE UTILIZARE Crema cu ciupeca tibetana:

Se întinde în strat subțire (mai ales la început, urmând ca apoi să creștem cantitatea) crema pe zona afectată, masându-se foarte ușor, vreme de câteva zeci de secunde, până când crema pătrunde în piele.

De regulă, o singură aplicație a cremei cu ciuperca tibetana , la 48 de ore, este suficientă.