COLOBIOTIC pareri forumuri simbiotice: 8 culturi probiotice si concentratie ridicata.

Sa ne facem o parere despre Colobiotic de la ZENYTH PHARMA , un supliment alimentar simbiotic, apreciat in comentariile de pe forumuri pentru ca este un complex de probiotice și prebiotice inovativ si eficient.

Colobiotic asociază 8 tulpini de bacterii probiotice cu un prebiotic – inulina, o fibră solubilă, extrasă din rădăcina de cicoare.

Colobiotic conține 4 tulpini de lactobacili și 2 tulpini de bifidobacterii, care au capacitatea de a supraviețui efectelor distructive ale acidului gastric, bilei și enzimelor digestive, reușind să ajungă și să se multiplice în intestinul subțire și în colon.

Mai mult decat atat, în Colobiotic găsim 2 tulpini de bacili sporulați, care prezintă rezistență crescută la acidul gastric și la acțiunea antibioticelor, au o stabilitate și o viabilitate superioară bacteriilor lactice și au capacitatea de a coloniza întregul intestin.
opinii comentarii colobiotic zenyth

Probioticele incluse în formula Colobiotic acționează in mod sinergic cu inulina și sunt recunoscute pentru acțiunea lor de refacere a florei intestinale afectate de utilizarea antibioticelor sau de dieta dezechilibrată.

Probioticele ajută la menținerea sănătății sistemului imunitar, la îmbunătățirea digestiei, la reglarea tranzitului (atât în caz de constipație, cât și în caz de diaree).

Complexul probiotic, în concentrație de 20 miliarde CFU (unități formatoare de colonii), tranzitează întreg tubul digestiv, colonizând intestinul gros cu bifidobacterii și lactobacili și având ca rezultat crearea unui mediu nefavorabil dezvoltării agenților patogeni.

Acest fapt recomandă suplimentul natural Colobiotic și în timpul călătoriilor, deoarece protejează de indigestii și oferă protecție față de germenii din mâncare și apă.

Ingrediente compozitie Colobiotic capsule
  • Complex probiotic compus din 8 tulpini de lactobacili și bifidobacterii (Bacillus coagulans, Bacillus subtilis natto, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus plantarum,

  • Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium breve).

  • Inulină – 250 mg/capsulă.

  • Capsulă vegetală.

Nu conține in compozitie lactoză, gluten, soia, stearat de magneziu, îndulcitori artificiali sau aditivi chimici!

Mod de administrare Colobiotic

Copii peste 6 ani: 1 capsulă pe zi ca atare sau desfăcută, iar pulberea din interior amestecată cu lapte, iaurt sau apă.

Adulți: 2 capsule pe zi sau conform recomandării specialistului.

Atenționări Colobiotic

Pentru copiii sub 6 ani si femeile însărcinate sau care alăptează se va cere sfatul specialistului înainte de utilizare.

Condiții de păstrare: În flaconul original, bine închis, la loc uscat, ferit de lumină și căldură. După deschidere se va păstra la frigider, pentru o viabilitate cât mai bună.