DIETA SARPELUI pareri forumuri riscuri pentru sanatate si beneficii pentru slabire

Distributie pareri si comentarii dieta sarpelui de pe forumurile cu topicuri deschise despre subiecte precum dieta daneza riscuri, dieta disociata riscuri, riscuri dieta hipocalorica etc.:
  • Utilitatea dietei: 4,00 din 5
  • Functioneaza dieta asa cum este descris: 4,10 din 5
  • Este dieta usor de urmat: 3,80 din 5
  • Este dieta de calitate buna: 3,90 din 5
  • Este dieta orientata spre cineva ca mine: 4,00 din 5
  • Au avut altii o experienta buna cu dieta sarpelui: 4,00 din 5
Riscurile dietei sarpelui pentru starea de sanatate

Principalul scop al dietei sarpelui este de a scăpa de kilogramele în plus, dar foarte important este să luăm în calcul felul în care această metodă ne poate afecta sănătatea fizică şi emoţională într-un timp foarte scurt. 
comentarii dieta sarpelui riscuri pentru sanatate

Creatorul dietei sarpelui menţionează că atunci când mănânci mai multă mâncare decât corpul poate arde sau digera, excesul este depozitat. 

Insa acest lucru nu înseamnă că trebuie să te înfometezi într-un mod extrem pentru a preveni surplusul de calorii. 

Făcând asta, corpul este deprivat de nutrienţii vitali, iar astfel este afectată sănătatea întregului corp şi a sistemului imunitar. 

Este greşit şi că menţionează că persoanele obeze au nevoie doar de apă sărată, pentru că oricum depozitul de grăsime asigură nutrienţii necesari. 

Trebuie s atinem seama ca orice persoană poate deveni subnutrită dacă îi lipseşte o cantitate adecvată de nutrienţi vitali zi de zi, care nu se găsesc deloc în grăsimea depozitată în corp. 

Aşadar, poţi fi în acelaşi timp şi deprivat de nutrienţi şi obez.

De asemenea, se poate ajunge cu uşurinţă la cetoacidoză, atunci când în corp apare excesul de cetoză, iar sângele devine acid. 

Cetoacidoza severă poate duce la comă sau chiar deces, iar acidoza în general poate fi un declanşator al respiraţiei urât mirositoare, durerilor de cap, ameţelilor, crampelor musculare, constipaţia şi pierderea densităţii oaselor. 

Este recomandat să urmezi această dietă doar sub supravegherea medicului. 

Fiind o dietă extremă, regimul sarpelui reprezintă un risc pentru orice persoană, în special pentru cele care suferă de diabet, boli de inimă, rinichi sau au probleme digestive. 

Nu există o cercetare clinică în privinţa Dietei Şarpelui, aşadar nu se ştie dacă este sigură şi eficientă.

DIETA SARPELUI a fost creata de Cole Robinson invetatorul: mâncatului proactiv. 

Robinson defineşte acest obicei ca fiind ”o fereastră” lăsată liberă în mod intenţionat, de 1-2 ore.

Nu este destul de clar dacă este vorba de 1-2 ore per total, iar protocolul sfătuieşte consumatorii acestei diete să nu mai mănânce, ci să bea ”sucul şarpelui”, apoi să continuie cu postul câtă vreme se simt bine. 

Faza iniţială a dietei sarpelui presupune să iei cina, apoi timp de 48 de ore să ţii post, în timp ce bei doar ”sucul şarpelui” şi rămâi inactiv.

Al doilea pas presupune un post de 72 de ore, iar mai apoi, mesele trebuie să fie destul de simple, dar consistente şi ”să nu te îndopi” după cele două-trei zile în care nu ai mâncat nimic.  

Acest suc al şarpelui permis în orele de post este o băutură cu electroliţi asupra căreia NU s-au făcut cercetări în privinţa siguranţei pentru sănătate

Şi chiar ar trebui să ne punem câteva întrebări având în vedere că este recomandat să consumi undeva la 3 băuturi de acest fel, pe zi.