ENTEROLACTIS pareri forumuri Probiotic: restabilește rapid echilibrul florei intestinale

Parerea consumatorilor despre probioticul ENTEROLACTIS plicuri din farmaciile online si de pe forumurile despre prospect, cotraindicatii preturi:

1. Pareri Pozitive - 0,70
2. Sentiment Negativ- 0,53
3. Opinii Neutre - 0,57

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Distributie pareri si comentarii
  • Utilitatea produsului: 4,30 din 5
  • Functioneaza produsul cum este descris: 4,30 din 5
  • Este produsul usor de administrat: 4,20 din 5
  • Este produsul de calitate buna: 4,30 din 5
  • Este produsul orientat spre cineva ca mine: 4,20 din 5
  • Au avut altii o experienta buna cu produsele Sofar Farm: 4,50 din 5
opinii recenzii enterolactis probiotic bun si ieftin

La momentul analizei Enterolactis 12 plicuri avea pretul de aproximativ 20 lei in Farmaciile Tei.

Conform informatiilor din prospect, Enterolactis este eficient in refacerea florei intestinale dupa administrarea de antibiotice, in vindecarea diareei infectioase acute sau bacteriene, sau in tratarea diareei calatorului. 

De asemenea, probioticul Enterolactis poate fi folosit in profilaxia alergiei date de laptele de vaca. 

Totodata probioticul Enterolactis este indicat si copiilor si bebelusilor cu varsta de peste 2 luni, deoarece vindeca diareile si amelioreaza colicile.

Proprietăți Enterolactis:

a) pentru adulți și copii;

b) conține culturi vii de origine umană - aceste culturii vii se găsesc în mod normal în flora intestinală sănătoasă;

c) restabilește rapid echilibrul florei intestinale și combate efectele nedorite ale antibioticelor care pot apărea pe termen lung sau scurt precum: diaree, constipație, balonare, creștere în greutate, alergii și alte simptome neplăcute;

d) este indicat a se administra în: prevenția lunară a afectării florei intestinale, după terapia cu antibiotice, diareea infecțioasă acută bacteriană sau virală, diareea călătorului, orice tip de dismicrobism intestinal.

Ingrediente active compozitie Enterolactis: Conține tulpină Lactobacilul casei DG, un lactobacil atent studiat și pantentat la Institutul Pasteur din Paris, care este trece intact de bariera gastrică.

Trebuie mentionat ca Enterolactis NU prezinta contraindicatii, nici in perioada sarcinii sau a alaptarii si nici la persoanele in varsta, sau la copii.

Una dintre caracteristicile foarte importante este ca nu contine gluten, lactoza sau glucoza, ceea ce inseamna ca Enterolactis poate fi folosit si de catre persoanele cu intoleranta la gluten sau lactoza si de cei care sufera de diabet.

Mod de administrare probiotic Enterolactis plicuri:

Adulți - 1 plic dizolvat în apă de 2 ori pe zi, pe stomacul gol.

Copii - 1 plic pe zi dizolvat în apă, pe stomacul gol