GlucoSuport Naturalis pareri forumuri: contribuie la mentinerea glicemiei in limite normale

Catena lanseaza GlucoSuport Naturalis, supliment care beneficiaza de pareri pozitive pe forumurile cu topicuri despre mentinerea glicemiei in limite normale, alimente si suplimente pentru mentinerea glicemiei.

Sentimentul principal exprimat in comentariile si opiniile despre GlucoSuport este de multumire si exprima increderea in acest supliment natural pentru mentinerea glicemiei in limite normale de la Naturalis.

Conform prospectului, GlucoSuport Naturalis este un supliment alimentar care contine crom, zinc, extracte vegetale din Dud - Alb, Gymnema Sylvestre si Scortisoara care contribuie la mentinerea glicemiei in limite normale.
glucosuport catena pareri forum suplimente natural reducerea glicemiei in diabet

GlucoSuport Naturalis este recomandat a se administra epentru mentinerea concentratiilor normale ale glucozei din sange.

Frunzele de Gymnema Sylvestre au dovedit de asemenea perspective bune în tratamentul diabetului arătând efecte pozitive în homeostazia glicemiei, controlând pofta de dulciuri şi susţinând regenerarea pancreasului.

Extractele din Gymnema Sylvestre s-au dovedit utile şi în reducerea colesterolului sangvin şi a nivelului trigliceridelor.

Frunza de dud conţine taninuri, flavonoide, glicozide. Studii recente au revelat prezenţa unei substanţe – 1-Deoxynojirimycina – inhibitoare a enzimei glicozidaza I cu rol în procesarea în organism a oligozaharidelor, fiind responsabilă astfel de efectul hipoglicemiant al frunzei.

În produsele naturiste frunzele de dud sunt utilizate în special datorită acţiunii hipoglicemiante fiind indicate în formele uşoare de diabet.

Cromul contribuie la metabolismul normal al macronutrientilor si la mentinerea concentratiilor normale ale glucozei din sange.

Mod de administrare GlucoSuport Naturalis: cate 1 capsula de 2 ori pe zi, inainte de masa.

Atentionari! Daca suferiti de afectiuni cronice sau urmati un tratament medicamentos de lunga durata, cereti sfatul medicului sau farmacistului inaintea utilizarii suplimentului alimentar.