ORLISTAT Xenical pareri forumuri: rezultate multumitoare in scaderea in greutate

Parerea consumatorilor despre ORLISTAT Xenical extrasa din comentariile de pe forumurile cu topicuri despre Xenical rezultate, Orlistat prospect reactii adeverse :

1. Pareri Pozitive - 0,70
2. Sentiment Negativ- 0,55
3. Opinii Neutre - 0,60

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Stilul limbajului utilizat in comentariile referitoare la ORLISTAT Xenical  (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,59
Certitudine - 0,31
Nesiguranta - 0,21
xenical orlistat pareri forumuri medicamente pentru slabire

Emotia parerilor referitoare la ORLISTAT Xenical  (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,60
Anticipare - 0,58

Conform prospectului, Xenical este indicat în asociere cu o dietă moderat hipocalorică, pentru tratamentul pacienţilor obezi cu un indice de masă corporală (BMI) mai mare sau egal cu 30 kg/m2, sau pentru pacienţii supraponderali (BMI ≥ 28 kg/m2 ) care prezintă factori de risc asociaţi.

Substanţa activă din Orlistat blochează aproximativ un sfert din grăsimile conţinute în mesele dumneavoastră pentru a nu fi absorbite. Aceste grăsimi vor fi eliminate din organismul dumneavoastră în scaun.

Este posibil să manifestaţi efecte ale tratamentului legate de dietă. De aceea, pentru a stăpâni aceste efecte este important să urmaţi un regim alimentar sărac în grăsimi.

Dacă o veţi face, acţiunea capsulelor va ajuta efortul dumneavoastră de a scădea în greutate mai mult comparativ doar cu respectarea regimului alimentar.

Pentru fiecare 2 kg pierdute de dumneavoastră doar prin regim alimentar, Orlistat Polpharma vă poate ajuta să scădeţi în greutate cu 1 kg mai mult.

Doze şi mod de administrare ORLISTAT Xenical

Adulţi

Doza recomandată de orlistat este de o capsulă de 120 mg administrată cu apă, imediat înaintea, în
cursul sau în maximum o oră după fiecare masă principală.

Dacă o masă este omisă sau dacă masa nu conţine lipide, doza de orlistat trebuie omisă.

Pacientul trebuie să respecte o dietă nutriţională echilibrată, moderat hipocalorică, al cărei conţinut caloric să provină în procent de 30% din lipide.

Se recomandă ca dieta să fie bogată în fructe şi legume. Aportul zilnic de lipide, glucide şi proteine trebuie distribuit în trei mese principale.

Dozele de orlistat mai mari de 120 mg de trei ori pe zi nu au demonstrat un beneficiu suplimentar.

Efectul orlistat determină o creştere a cantităţii de lipide eliminate în materiile fecale cel mai devreme după 24 - 48 ore de la administrare.

După întreruperea tratamentului, conţinutul de lipide în materiile fecale revine de obicei la nivelurile anterioare tratamentului în decurs de 48 - 72 ore.

Dacă mâncaţi o masă bogată în grăsimi, nu luaţi mai mult medicament decât doza recomandată. 

Luând capsula cu o masă cu prea multe grăsimi poate să vă crească riscul de a avea reacţii adverse ale tratamentului legate de dietă. 

În perioada tratamentului cu Orlistat Polpharma, depuneţi toate eforturile pentru a evita orice mese bogate în grăsimi.

Orlistat Xenical NU trebuie luat mai mult de 6 luni

Dacă nu aţi scăzut în greutate după ce aţi luat Orlistat Xenical timp de 12 săptămâni, discutaţi cu medicul sau farmacistul dumneavoastră. Poate fi necesară oprirea tratamentului

Succesul scăderii în greutate nu constă numai în schimbarea alimentaţiei pentru o perioadă scurtă de timp înainte de a vă reîntoarce la vechile dumneavoastră obiceiuri alimentare.

Persoanele care scad în greutate şi menţin această scădere fac modificări în stilul lor de viaţă, care includ schimbări în ceea ce mănâncă şi în nivelul de activitate fizică.

Potriviti prospectului Orlistat Xenical are urmatoarele reacţii adverse foarte frecvente (pot afecta mai mult de 1 din 10 pacienţi)  
  • gaze intestinale (flatulenţă), cu sau fără evacuare de grăsime care pătează 
  • mişcări intestinale bruşte 
  • scaune uleioase sau grase 
  • scaune moi
Reacţii adverse frecvente Orlistat Xenical (pot afecta până la 1 din 10 pacienţi)  
  • durere abdominală  
  • incontinenţă a materiilor fecale
  • scaune lichide
  • mişcări mai frecvente ale intestinului
  • stare de anxietate