Pareri BCAA 5000 Liquid forumuri suplimente pentru sportivi cu aminoacizi de calitate

Sa ne facem o parere despre BCAAs 5000 LIQUID  un supliment alimentar sub formă lichidă, care aduce un aport de 5000 mg de aminoacizi cu catenă ramificată / portie, într-un raport de 12:1:1, precum și o doză mare de vitamina B6.

BCAA sunt indicați pentru a suplimenta dieta sportivilor, în timp ce vitamina B6 contribuie la metabolismul normal al proteinelor și al glicogenului, la metabolismul energetic normal și la reducerea oboselii și extenuării.

BCAA, spre deosebire de majoritatea celorlalți aminoacizi, sunt metabolizați în interiorul țesutului muscular, permițându-i să fie oxidat (utilizați ca energie) de către celulele musculare pentru a produce energie celulară sub formă de ATP.
BCAA 5000 Liquid opinii forumuri aminoacizi de calitate

ATP este sursa primară de energie care alimentează contracția musculară respectiv ridicarea greutăților.

De asemenea vitamina B6 contribuie la reglarea activității hormonale.

In ceea ce privește exercițiile si construirea masei musculare, există câteva beneficii cheie ale BCAA:
  • promovarea sintezei proteinelor musculare,

  • reducerea degradării musculare induse de efort,

  • îmbunătățirea energiei musculare.

Antrenamentul cu greutăți solicita musculatura și o porție de BCAA înainte sau în timpul antrenamentului facilitează atât recuperarea cat și construcția de masa musculară de calitate, întrucât BCAA acționează precum niște “cărămizi” musculare.

Mod de administrare BCAAs 5000 Liquid:

a) Monodoza: Consumaţi zilnic o monodoză (25 ml) cu 30 de minute înainte de antrenament sau imediat după. A se agita înainte de utilizare. Posibila sedimentare este o caracteristică a produsului.

b) Flacon: A se lua o porție (25 ml) pe zi, cu 30 de minute înainte de antrenament sau imediat după. A se agita înainte de utilizare. Posibila sedimentare este o caracteristică a produsului.

Ingrediente BCAAs 5000 Liquid: apă, L-Leucină, BCAA 2:1:1* (L-Leucină, L-Izoleucină, L-Valină), acidifiant (Acid Lactic), aromă, îndulcitori (Sucraloză, Acesulfam de Potasiu), agent de îngroșare (Gumă Xantan), conservanți (Sorbat de Potasiu, Benzoat de Sodiu), Clorhidrat de Piridoxină (Vitamina B6).

Dintre aminoacizii BCAA, respectiv Leucina, Valina și Isoleucina, leucina pare sa fie cel mai important datorita beneficiilor superioare în ceea ce privește sinteza proteinelor respectiv furnizarea energiei musculare.