Pareri forumuri ALPHA GPC 300mg JARROW FORMULAS capsule imbunatatirea capacitatilor mentale

Media recenziilor ALPHA GPC 300 mg JARROW FORMULAS supliment natural pentru imbunatatirea capacitatilor mentale de pe forumurile cu topicuri despre alpha gpc sensiblu, alpha brain pret, alfa gpc secom circulatie cerebrala este una pozitiva si exprima multumire.

Conform prospectului, ALPHA GPC 300 mg este un supliment alimentar pentru imbunatatirea capacitatilor mentale (invatare, timp de reactie, stare de spirit) si la ameliorarea disfunctiilor cognitive si de memorie cauzate de inaintarea in varsta, traume, interventii chirurgicale, dezechilibre ale circulatiei sangvine cerebrale.

ALPFA GPC este un metabolit al fosfatidilcolinei, o componenta esentiala a membranelor neuronale. Alfa GPC este o substanta hidrosolubila care traverseaza bariera hematoencefalica si actioneaza la nivel cerebral.
ALPHA GPC 300mg opinii forumuri suplimente memorie si concentrare

In organism, colina se gaseste sub forma unor molecule lipidice specializate, numite fosfolipide, dintre care cea mai cunoscuta se numeste fosfatidilcolina sau lecitina.

ALPHA GPC participa la sinteza neurotransmitatorului acetilcolina, fiind cea mai eficienta sursa de colina,  mentine depozitele disponibile de colina de la nivel membranar si imbunatateste semnificativ transportul acetilcolinei prin activarea receptorilor postsinaptici.

Suplimentul ALPHA GPC faciliteaza eliberarea hormonului uman de crestere (hGH – somatotropin) – hormon esential in procesele de crestere la copii, iar la adulti cu rol in activitatile metabolice.

Si nu in ultimul rand ALPHA GPC imbunatateste eliberarea dopaminei neuronale si sensibilitatea receptorilor dopaminergici si protejeaza impotriva toxinelor colinergice.

De asemenea, suplimentele pe baza de colina se mai folosesc pentru tratarea depresiei, a bolii Alzheimer, schizofreniei.

Compozitie per 1 capsula de Aplha GPC:

Alfa GPC...........300 mg (l-alfa glicerofosforilcolina din lecitina [soia])

Alte ingrediente: fosfat de calciu (agent de încărcare), hidroxipropil-metilceluloză (capsulă), celuloză (agent de încărcare), stearat de magneziu (sursă vegetală)(agentantiaglomerant), dioxid de siliciu (agent antiaglomerant), add stearic (sursă vegetală)(agent antiaglomerant). Conține: soia.

Nu conține: grâu, gluten, lactate, ou, pește/crustacee, nuci/alune.

Administrare Alpha GPC: Cate 1 capsula de 1-2 ori/zi la masa sau conform recomandarii consultantului de specialitate.

Deoarece suplimentul Alpha GCP include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietatilor organoleptice.