POLEN CRUD DE AMORFA pareri forumuri: bun antiinflamator, ajuta la eliminarea stresului si oboselii

Parerea consumatorilor despre polen crud de amorfa Apilande extrasa din comentariile de pe forumurile cu topicuri despre polen crud beneficii administrare, Apiland polen crud preturi etc.:

1. Pareri Pozitive - 0,71
2. Sentiment Negativ- 0,54
3. Opinii Neutre - 0,61

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Emotia parerilor referitoare la Apiland polen crud de amorfa (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,59
Incredere - 0,60
polen crud amorfa comentarii forumuri beneficii administrare

Conform prospectului, bogat în vitamine precum C, B2, B3, în minerale precum potasiu, calciu și magneziu, polenul crud de amorfă este o veritabilă sursă de proteine care ajută în asimilarea masei musculare.

Conținutul ridicat de antioxidanți al polenului crud de amorfa acționează asupra țesutului adipos transformându-l în “doze” de energie astfel fiind eliminat ulterior prin consumarea energiei.

VERIFICA AI PRETURILE

Datorită conținutului său bogat în nutrienți și proteine, polenul crud este considerat cel mai complex dintre suplimentele alimentare oferite de natură. Fiecare tip de polen crud monofloral are beneficii unice asupra organismului uman.

Proprietățile si beneficiile cele mai importante ale polenului crud de amorfă sunt: 
  • Menține un nivel înalt de vitalitate și energie zilnică
  • Ajută la eliminarea stresului și oboselii
  • Protejează ficatul, colonul și stomacul
  • Previne şi ameliorează simptomele osteoarticulare
  • Este un bun antiinflamator
Datorită cantităţii mari de antioxidanţi pe care o conţine, polenul crud de amorfă are proprietăţi antiinflamatoare foarte puternice.

Este util pentru îndepărtarea problemelor de la nivelul stomacului cum ar fi gastrita, sau împotriva afecțiunilor osteo-articulare, prin reducerea inflamaţiilor.

Un superaliment precum polenul crud amorfa, contribuie la întărirea sistemului imunitar, la stimularea cerebrală și este un excelent adjuvant în lupta împotriva îmbătrânirii.

Studiile au demonstrat că polenul crud de amorfă îndepărtează riscul de apariție a bolilor cardiovasculare sau degenerative precum anumite tipuri de cancer.

Mod de administrare polenul crud de amorfă Apiland: 

Copii - 1 linguriță/zi (5 g)

Adulți - 1 lingură/zi (15 g).

Pentru eficiență maximă, se recomandă o cură de minim 7 săptămâni, poate fi administrat atât în forma lui naturală, cât și amestecat cu un iaurt natural sau cu o salată de fructe!

ATENTIE! Polenul crud de amorfă se păstrează obligatoriu la congelator, la temperaturi cuprinse între -5ºC și -18ºC.