RINOSUN Spray pareri forumuri: eficient in tratamentul durerilor de gat la copiii

Parerea consumatorilor despre spray-ul RINOSUN 20 ml extrasa din comentariile de pe forumurile cu topicuri despre rinosun spray dureri in gat cand inghit, tratament pentru dureri in gat si raguseala, dureri in gat remedii naturale etc.:

1. Pareri Pozitive - 0,71
2. Sentiment Negativ- 0,55
3. Opinii Neutre - 0,60

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.
rinosun spray pareri forum remedii naturale dureri in gat

Emotia parerilor referitoare la RINOSUN Spray dureri in gat (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,59
Incredere - 0,63

Conform prospectului, RINOSUN Spray 20 ml este recomandat pentru tratamentul durerilor de gât la copiii cu vârsta peste 3 ani.

RINOSUN Spray 20 ml este o soluție hipertonică, care formează un film de protecție la nivelul mucoasei, special formulat să trateze durerile de gât ale copiilor cu vârsta peste 3 ani.

Când este pulverizat în gât, RINOSUN Spray 20 ml formează un film osmotic activ care atrage prin acțiune mecanică fluidul hipotonic de la nivelul gâtului.

Acest flux puternic de lichid detașează mecanic și drenează toți contaminații prezenți la nivelul gâtului, incluzând bacterii, virusuri, particule de praf, celule moarte și resturi celulare, acționand astfel ca o soluție instantanee de curățare.

RINOSUN Spray 20 ml este îmbogățit cu propolis: o mucoasă a gâtului curată îmbunătățește apărarea locală și accelerează procesul de vindecare.

Filmul creat de RINOSUN Spray 20 ml protejează, de asemena, gâtul de iritarea și agresiunea externă, și astfel reduce durerea.

Aplicat în faza inițială a infecției, RINOSUN Spray 20 ml ajută la prevenirea evoluției acesteia.

Ingrediente Compoziţie Rinosun Spray: Glicerol, Miere, Propolis, Glycocyanidin-e (extract de Vitis vinifera, Sambucus nigra și Glycine max)

Mod de utilizare spray Rinosun 20 ml:

Pulverizați de 4-5 ori pentru a forma un strat subțire  de produs la nivelul mucoasei gâtului.

Se recomandă utilizarea la fiecare 20-30 de minute la începutul tratamentului în primele 2-3 ore, și apoi de 3-4 ori pe zi, până la recuperarea completă.

Contraindicații spray Rinosun: Nu se utlizează la copii cu vârsta sub 1 an.