Sampon GLISS Bio-Tech Restore pareri forumuri: Repara si protejeaza parul fragil si deteriorat

Parerea consumatorilor despre samponul Schwarzkopf GLISS Bio-Tech Restore de pe forumurile de spre pretul sampoanelor bune pentru par fragil si deteriorat:

1. Pareri Pozitive - 0,70
2. Sentiment Negativ- 0,55
3. Opinii Neutre - 0,55

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.
opinii forum GLISS Bio-Tech Restore sampon par fragil


Distributie pareri si comentarii
  • Utilitatea produsului cosmetic: 4,40 din 5
  • Functioneaza produsul cum este descris: 4,30 din 5
  • Este produsul usor de administrat: 4,20 din 5
  • Este produsul de calitate buna: 4,40 din 5
  • Este produsul orientat spre cineva ca mine: 4,00 din 5
  • Au avut altii o experienta buna cu produsele Schwarzkopf: 4,40 din 5
Sampon Gliss Rich Bio-Tech Restore pentru par predispus la deteriorare si fragil, 250ml avea la momentul analizei pretul mediu de 13 lei.

SAMPON BIO-TECH RESTORE RICH cu apa de trandafir si complex de celule Phyto-Stem pentru parul predispus la deterioare, fragil. Fortifica parul si ofera un aspect vizibil imbunatatit.

Pentru a-ti proteja parul fragil de agresiunile viitoare, este nevoie de un regim special de ingrijire iar samponul GLISS Bio-Tech Restore asa si face.

Samponul GLISS Bio-Tech Restore asigura o imbunatatire vizibila a calitatii ingrijirii parului: stimuleaza dezvoltarea foliculului de par, intarind in acelasi timp fibra capilara cu pana la 90%.

Repara si protejeaza: rezolva problemele existente si stimuleaza foliculii de par pentru a preveni agresiunile viitoare.

GLISS Bio-Tech Restore nu contine in compozitie silicon si coloranti artificiali.

Complexul Fito Celula Stem si apa de trandafir: formula a fost conceputa in mod special pentru problemele asociate parului fragil si predispus la deteriorare pe care il regenereaza de la radacina si pana la varfuri.

GLISS Bio-Tech Restore Imbunatatire vizibila a structurii parului. Repara si protejeaza.

GLISS este un brand global de la Schwarzkopf care se vinde in peste 50 de tari si ofera produse cu beneficii esentiale precum protectia culorilor, hidratarea intensa, volumul de lunga durata si hranirea fara greutate, astfel incat sa obtineti reparatia de care aveti nevoie pentru un par frumos, restaurat si cu aspect sanatos.