Sirop VERMICIN cu miere si propolis pareri forumuri Antiparazitare Naturale bune.

Sa ne facem o parere despre VERMICIN cu miere si propolis de la Fares care conform prospectului luptă împotriva paraziților intestinali si care beneficiaza pe forumuri de recenzii bune.

Siropul pe bază de plante medicinale Vermicin are conform prospectului un spectru larg de acțiune asupra organismelor dăunătoare din tractul digestiv.

Rezultatele bune ale administrarii siropului antiparazitar VERMICIN încep să se vadă după primele 10 zile de administrare.

Siropul VERMICIN cu miere si propolis NU produce constipație.

Deoarece siropul Vermicin conține ingrediente naturale, nu determină reacții neplăcute la nivelul tranzitului intestinal.
pareri sirop vermicin fares cu propolis forum viermi intestinali

Ingrediente compozitie sirop Vermicin cu miere si propolis

Miere de albine – min. 63%;

Extracte apoase de: frunze de boldo (Boldo folium), frunze de nuc (Juglandis folium),

Rădăcină de iarbă mare (Inulae radix),

Fructe de coriandru (Coriandri fructus),

Fructe de anason (Anisi fructus) – min. 35%, în proporţie variabilă;

Antioxidant: vitamina C 1%;

Extract hidrogliceric de propolis 0,45%;

Boldo este utilizat pentru tulburări ale ficatului și fierei, tulburări gastrice și pentru a stimula secrețiile gastrice, în special productia bilei și secreția în fiere și ficat. De asemenea, boldo se folosește pentru lipsa apetitului și ca un antispasmodic.

Coriandrul este tradiţional utilizat în tratamentul simptomatic al afecţiunilor digestive precum distensia epigastrică, digestie lentă, eructaţie şi flatulenţă; ca tratament adjuvant al componentei dureroase a afecţiunilor digestive funcţionale.

Proprietăţile fructelor de coriandru se datorează în cea mai mare parte uleiului volatil, acesta având ca şi componentă majoră D-linaloolul, urmat de limonen, dar într-o cantitate mult redusă comparativ cu primul, α-pinen, camfor, α-terpineol, p-cimen etc.

Mod de administrare sirop VERMICIN cu propolis si miere de la FARES

Copii 1-5 ani: 1-3 linguriţe pe zi.

Copii 6-12 ani: 4-6 linguriţe pe zi.

Copii peste 12 ani şi adulţi: 3-4 linguri pe zi.

Durata unei cure obişnuite este de 10 zile.

Cura se repetă de 3 ori consecutiv, la interval de 7 zile.

A se agita îninte de utilizare.

Contraindicații sirop Vermicin Fares: nu se recomandă în caz de diabet şi în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

Sarcină și alăptare: nu se recomandă femeilor însărcinate.

Efecte secundare și interacțiuni sirop VERMICIN cu miere si propolis: la dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare sau interacțiuni medicamentoase.