SPIROSIN pareri forumuri supliment tratamentul sinuzitelor cu ulei din Perilla

Parerea comentariilor despre capsulele Spirosin Green Health cu ulei din Perilla (susan salbatic)

a) Utilitatea suplimentului: 4,40 din 5

b) Functioneaza suplimentul asa cum este descris: 4,40 din 5

c) Este produsul usor de utilizat: 4,20 din 5

d) Este produsul de calitate buna: 4,40 din 5

e) Este suplimentul alimentar orientat spre cineva ca mine: 4,00 din 5

f) Au avut altii o experienta buna cu suplimentele Green Health: 4,40 din 5
opinii forumuri spirosin

Potrivit prospectului, SPIROSIN este un supliment alimentar cu ulei obtinut din Perilla, planta aromatica bogata in acid alfalinoleic, acid gras esential de tip Omega 3.

Uleiul de perilla este extras din seminte de Perilla Frutescens, o planta originara din Asia.

Semintele negre si foarte mici de susan salbatic sunt foarte bogate in acizi grasi: Omega 3 (60%), Omega 6(15%) , olenic(15%) , polifenoli,etc.

Spirosin este recomandat pentru ameliorarea simptomelor alergiei si mentinerea sanatatii tractului respirator.

Stimuleaza regenerarea celulelor, este util in tratamentul sinuzitelor, racelilor, astmului bronsic, tuselor si afectiunilor pulmonare sau prevenirea gripei.

Spirosin are efect benefic pentru reducerea frecventei si intensitatii crizelor de alergie.

Compozitie Spirosin per capsula: ulei din Perilla 500 mg

Se recomanda administrarea unei capusle de Spirosin pe zi de 3 ori pe zi dupa mese.

Spirosin nu se administreaza femeilor insarcinate sau care alapteaza.

Componentele funcționale ale Perillei sunt antioxidanții flavonoizi, cum ar fi: luteolina, apigenina, acidul cafeic și acidul rozmarinic.

a) Luteolina

Plantele bogate în luteolină au fost folosite în medicina tradițională chineză pentru tratarea diferitelor boli cum ar fi hipertensiunea, bolile inflamatorii și cancerul.

Având efecte biologice multiple, cum ar fi anti-inflamație, antialergic și anticancerigen, funcțiile luteolinei sunt antioxidante.

b) Apigenina

Apigenina este întâlnită din abundență în multe plante utilizate în dieta mediteraneană precum frunzele de Perilla, ceaiul de mușețel, țelină, pătrunjelul și în alte legume verzi.

Este un flavonoid natural, pigment de protecție pentru plante. Distruge celulele canceroase. Apigenina este capabilă să crească eficiența imunoterapiei, dar pe lângă aceasta are numeroase mecanisme de acțiune.

c) Acidul cafeic

Cei mai mulți dintre noi suntem deja conștienți de faptul că antioxidanții, dintre care menționez și acidul cafeic, sunt necesari pentru întreruperea dezvoltării diferitelor boli, cum ar fi cancerul sau bolile coronare.

Antioxidanți împrejmuiesc și elimina molecula „bolnavă”; aceștia posedă aptitudinea de a inhiba sau chiar întrerupe oxidarea moleculelor sănătoase.

Acidul cafeic este un acid organic găsit în mai multe plante dar este într-o cantitate importantă și în frunzele de Perilla .

În ciuda faptului că acidul cafeic este prezent în cafea, această nu are nici o legătură cu cafeina. Acidul cafeic este un antioxidant puternic și poate lucra pentru a inhiba creșterea celulelor cancerigene.De asemenea multe persoane folosesc suplimente care conțin acid cafeic, cu scopul de a-și îmbunătăți performanțele atletice.

d) Acidul rozmarinic

Prezența acidului rozmarinic în plantele medicinale, ierburi și condimente are efecte benefice de păstrare a sănătății. În microplantele Perilla , acidul rozmarinic acționează ca un compus de apărare.

Unul dintre beneficiile acidului rozmarinic îl reprezintă îmbunătățirea stării pielii, chiar și în cazul dermatitei atopice – una dintre cele mai comune boli ale pielii.