TONICO FORTE pareri forumuri: bun in oboseala si lipsa de energie la pret excelent in farmaciile Catena

Parerea consumatorilor despre fiolele TONICO FORTE Benesio extrasa din comentariile de pe forumurile cu topicuri despre suplimente pentru lipsa de concentrare si oboseala, vitamine pentru stare de oboseala si lipsa de energie etc.:

1. Pareri Pozitive - 0,69
2. Sentiment Negativ- 0,52
3. Opinii Neutre - 0,61

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.
opinii tonico forte forum vitamine stari de oboseala si somnolenta

Emotia parerilor referitoare la Tonico Forte stari de oboseala si somnolenta (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Surpriza - 0,57
Incredere - 0,63

Conform prospectului, Tonico Forte este recomandat pentru: surmenaj fizic si intelectual, convalescenta, stari de slabiciune si oboseala.

Tonico Forte este un supliment alimentar fara zahar, cu indulcitor, avand in compozitie 4 aminoacizi (Arginina, Fosfoserina, Glutamina, Asparagina) si Vitamina B12.

Aminoacizii sunt compusii chimici care intra in alcatuirea proteinelor. Proteinele stau la baza structurii celulelor vii si participa la procesele metabolice esentiale din organism.

Fosfoserina este un aminoacid fosforilat, care intervine în biosinteza fosfoaminolipidelor la nivelul ţesutului nervos.

Glutamina este esentiala in procesul de refacere post-operator, favorizeaza cicatrizarea ranilor si functia organelor, azotul fiind folosit de tesuturi pentru a se reface. Organismul uman foloseste l-glutamina pentru a produce alti aminoacizi si glucoza.

Vitamina B12 contribuie la metabolismul energetic normal, la formarea normala a globulelor rosii, la metabolismul normal al homocisteinei, la functionarea normala a sistemelor nervos si imunitar, la procesul de diviziune celulara, la mentinerea sanatatii psihice, la reducerea oboselii si extenuarii.

Mod de administrare fiole de Tonico Forte

1 flacon buvabil pe zi, de preferat, intre mese.

Se apasa energic partea de sus a capacului cu degetul mare, astfel incat capacul sa fie impins pana la capat si pulberea continuta sa cada in solutia din flacon.

Aceasta operatiune poate necesita 2 apasari repetate.

Se agita bine flaconul pentru omogenizarea continutului. Se deschide flaconul prin desfacerea si inlaturarea capacului si se consuma imediat continutul.

Atentionari administrare Tonico Forte

Daca suferiti de afectiuni cronice sau urmati un tratament medicamentos de lunga durata, cereti sfatul medicului sau farmacistului inaintea utilizarii suplimentului alimentar.

Consumul in exces sau pe perioade indelungate poate cauza efect laxativ.

Tonico Forte se consuma cu prudenta in timpul sarcinii si alaptarii.