TONICO FORTE păreri forumuri: bun in oboseala si lipsa de energie la pret excelent in farmaciile Catena

Părerea consumatorilor despre fiolele TONICO FORTE Benesio extrasa din comentariile de pe forumurile cu topicuri despre suplimente pentru lipsa de concentrare si oboseala, vitamine pentru stare de oboseala si lipsa de energie etc.:

1. Păreri Pozitive - 0,69
2. Sentiment Negativ- 0,52
3. Opinii Neutre - 0,61

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.
opinii tonico forte forum vitamine stari de oboseala si somnolenta


Emotia parerilor referitoare la Tonico Forte stări de oboseala si somnolenta (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Surpriza - 0,57
Încredere - 0,63

Ce este Tonico Forte fiole și pentru ce se folosește


Conform prospectului, Tonico Forte este recomandat pentru: surmenaj fizic si intelectual, convalescenta, stări de slăbiciune si oboseala.

Tonico Forte este un supliment alimentar fara zahar, cu indulcitor, având in compoziție 4 aminoacizi (Arginina, Fosfoserina, Glutamina, Asparagina) si Vitamina B12.

Aminoacizii sunt compușii chimici care intra in alcatuirea proteinelor. Proteinele stau la baza structurii celulelor vii si participa la procesele metabolice esentiale din organism.

Fosfoserina este un aminoacid fosforilat, care intervine în biosinteza fosfoaminolipidelor la nivelul ţesutului nervos.

Glutamina este esentiala in procesul de refacere post-operator, favorizeaza cicatrizarea ranilor si functia organelor, azotul fiind folosit de tesuturi pentru a se reface. Organismul uman foloseste l-glutamina pentru a produce alti aminoacizi si glucoza.

Vitamina B12 contribuie la metabolismul energetic normal, la formarea normala a globulelor rosii, la metabolismul normal al homocisteinei, la functionarea normala a sistemelor nervos si imunitar, la procesul de diviziune celulara, la mentinerea sanatatii psihice, la reducerea oboselii si extenuarii.

Mod de administrare fiole de Tonico Forte

1 flacon buvabil pe zi, de preferat, intre mese.

Se apasa energic partea de sus a capacului cu degetul mare, astfel încât capacul sa fie împins pana la capăt si pulberea conținută sa cada in soluția din flacon.

Aceasta operațiune poate necesita 2 apăsări repetate.

Se agita bine flaconul pentru omogenizarea conținutului. Se deschide flaconul prin desfacerea si înlăturarea capacului si se consuma imediat conținutul.

Atenționări administrare Tonico Forte, 

Daca suferiți de afecțiuni cronice sau urmați un tratament medicamentos de lunga durata, cereți sfatul medicului sau farmacistului înaintea utilizării suplimentului alimentar.

Consumul in exces sau pe perioade îndelungate poate cauza efect laxativ.

Tonico Forte se consuma cu prudenta in timpul sarcinii si alăptării.

MAI POTI CITI