TOP Plante care combat si reduc ANXIETATEA. Remedii naturale pentru anxietate care functioneaza.

Sa vedem un mic top al celor mai bune plante medicinale care combat anxietatea, remedii din plante care reduc eficient anxietatea.

Exista numeroase moduri de a imbunatati calitatea aerului din incapere, in special plin plasarea plantelor care aduc numeroase beneficii sanatatii.

Iata care sunt acestea plante care reduc si combat anxietatea.

Plante care reduc si trateaza anxietatea Iedera

Iedera este folosita in special pentru a ameliora simptomele alergiilor si ale astmului.

Iedera perfecta pentru a indeparta formaldehida din aer si pentru a favoriza un somn odihnitor, necesar pentru reducerea anxietatii.
remedii Plante care reduc si trateaza anxietatea

Plante care reduc si trateaza anxietatea Iasomia

Iasomia este o planta de exterior, insa poate creste si in interior.

Aroma iasomniei este imbietoare si, mai mult, va poate imbunatati semnificativ calitatea somnului. Reduce anxietatea, induce o stare de bine si va poate face sa va treziti mai odihnit.

Somnul joaca un rol foarte important in starea de sanatate generala si mentala.

Daca nu va odihniti suficient, veti avea greutati in a lua decizii, in a va controla emotiile, a rezolva anumite probleme si a va adapta la anumite schimbari.

Plante care reduc si trateaza anxietatea Crizantema

Crizantema nu aduce doar culoare in casa, ci purifica si aerul, amelioreaza simptomele stresului. Consumata sub forma de ceai, poate relaxa mintea si corpul.

Pe langa capacitatea de a purifica aerul, crizantema poate trata cu succes hipertensiunea arteriala, durerea din piept, febra, diabetul tip 2, durerile de cap si ameteala.

Crizantema este folosita si pentru a trata cancerul de prostata atunci cand este combinata cu alte plante, in special in medicina traditionala chineza.

Ceaiul de crizantema are proprietati de calmare si relaxare, ajutand la reducerea anxietatii, prin relaxarea sistemului nervos.

Plante care reduc si trateaza anxietatea Lavanda

Lavanda reduce anxietatea si stresul. Lavanda face parte din aceeasi familie cu menta si este cel mai des folosita sub forma de ulei esential.

Pe langa mirosul frumos, lavanda scade nivelul de stres si de anxietate.

De asemenea, lavanda imbunatateste somnul, scade rata cardiaca si reduce agitatia, atat in randul copiilor, cat si al adultilor.