Beneficii VARZA murata reduce riscul de OBEZITATE si e remediu in COLITA ulcerativa sau boala Crohn.

Umila VARZA MURATA se dovedeste a fi un aliment / medicament care aduce beneficii "miraculoase" pentru sanatatea noastra.

Foarte bună pentru sănătatea digestivă, VARZA MURATA combate procesele inflamatorii din organism, mulțumită bacteriilor bune și fermenților care vor popula intestinele.

Studiile arată că probioticele ajută eficient la reducerea anumitor simptome digestive, cum ar fi meteorismul, balonarea, constipația și pot fi de ajutor pacienților cu colită ulcerativă sau boala Crohn.
pareri nutritionale beneficii varza murata in cura de slabire

Varza abundă în vitamine, fibre și probiotice, iar specialiștii spun că varza murată este un veritabil medicament natural, după ce efectele sale au fost amănunțit studiate, potrivit nutriționistului Kerry Torrens.

Varza murata este o sursă perfectă de probiotice, bacteriile atât de necesare sistemului digestiv. De asemenea, aceasta muratura reprezintă o sursă excelentă de fibre, dar și de vitamina C și K, potasiu, calciu și fosfor.

De asemenea este demonstrat ca probioticele și alimentele fermentate pot reduce riscurile unor boli grave, ca depresia și Alzheimer.

Sistemul imunitar se formează tot în intestine și cum acest aliment sprijină enorm sănătatea intestinală, este lesne de înțeles că varza murată susține semnificativ sistemul imunitar, probioticele ajutând la crearea anticorpilor și reducând riscul de infecții.

Unele studii clinice afirmă că varza murată reduce și riscul de obezitate, ajută la pierderea în greutate, dar este nevoie de strângerea mai multor date în acest sens, spun nutritionistii.

Sigur insa este faptul ca varza murată este o excelentă sursă de fibre, care conferă senzația de sațietate.

ATENTIE! Dacă vă decideți să consumați varza murata, adăugați-o înainte la desărat, într-un vas cu apă și renunțați la toate celelalte surse de sare.