Boiron EUGENIA Jambosa Ch 9 pareri forumuri: tratament HOMEOPAT pentru ACNEE eficient

Parerea consumatorilor despre medicamentul homeopat Boiron Eugenia Jambosa Ch 9 extrasa din comentariile de pe forumurile cu topicuri despre tratamente homeopate pentru acnee care au efect:

1. Pareri Pozitive - 0,65
2. Sentiment Negativ- 0,58
3. Opinii Neutre - 0,55

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.
comentarii forumuri Boiron EUGENIA Jambosa Ch 9 remediu homeopat acnee

Emotia parerilor referitoare la remediul homeopatic Boiron Eugenia Jambosa Ch 9 (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Incredere - 0,57
Anticipare - 0,62

ATENTIE! Tratamentul homeopatic impotriva cosurilor cu Boiron EUGENIA Jambosa Ch 9  NU se va urma în acelaşi timp cu un tratament cu antibiotice sau corticoizi, care îi vor micşora efectul.

În tratamentul acneei, se recomandă Eugenia jambosa CH9 sau CH15, 3 granule de 2 ori pe zi, dimineaţa şi seara, zilnic, 2-3 luni de tratament.

La femei, tratamentul se întrerupe 3 zile în perioada menstruaţiei.

În paralel cu acest tratament cu Boiron EUGENIA Jambosa Ch 9  se poate face şi un tratament cu extracte glicero-alcoolice sau cu tincturi fitoterapice, de asemenea se pot face tratamente cosmetice de întreţinere şi curăţare a feţei.

Remediul homeopatic preparat fructul denumit Eugenia jambosa, este indicat în special pentru acneea vulgară, acneea rozacee dar şi acneea indurată, care după vindecare lasă numeroase cicatrici fibroase.

Fiecare maculă sau pustulă de pe faţă este înconjurată de o zonă de piele dureroasă. Acneea poate apare în timpul menstruaţiei sau poate fi agravată de menstră.

Eugenia jambosa este principalul remediu pentru o acnee care nu este de cauze hormonale sau digestive sau metabolice determinate.

Este bine indicat în acneea la adolescenţi şi tineri, precum şi la femeile care prezintă probleme cu un ten acneic în apropierea menstruaţiei.