DHEA 25mg pareri formuri capsule care ajuta la problemele de greutate si lupta impotriva cancerului de colon

Parerea consumatorilor despre DHEA 25mg Dehidroepiandrosterona extrasa din comentariile de pe forumurile cu topicuri despre pastilele dhea pareri, dhea-s capsule hormon:

1. Pareri Pozitive - 0,69
2. Sentiment Negativ- 0,53
3. Opinii Neutre - 0,54

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Distributie pareri si comentarii DHEA 25mg
  • Utilitatea medicamentului: 4,40 din 5
  • Functioneaza produsul cum este descris: 4,20 din 5
  • Este produsul usor de administrat: 4,20 din 5
  • Este medicamentul de calitate buna: 4,30 din 5
  • Este produsul orientat spre cineva ca mine: 4,00 din 5
  • Au avut altii o experienta buna cu produsele Eurivital: 4,40 din 5
pastilele dhea pareri capusle hormon

La momentul analizei comentariilor si opiniilor pretul unei cutii de DHEA 25 mg 60 capsule Eurovital era de 130 lei.

Conform prospectului DHEA este un hormon produs de glanda suprarenala si este cel mai obisnuit hormon din fluxul sanguin uman. 

Cand suntem tineri, in jur de 7 ani, incepem sa producem acest hormon in mod natural. 

Nivelurile din sange ajung la cel mai inalt nivel in timpul adolescentei noastre tarzii si incep sa scada in jurul valorii de 25 de ani. 

Nivelurile DHEA se diminueaza la o rata de aproximativ 20% pe decada pana cand ajungem in final la aproximativ 10% din nivelurile de varf pana la atingerea varstei de 80 de ani.

Cercetarile au descoperit ca DHEA are efect anti-imbatranire semnificativ. 

Nivelurile DHEA se diminueaza in mod natural pe masura ce oamenii imbatranesc si exista motive intemeiate sa se gandeasca ca luarea unui supliment DHEA va poate extinde viata si va va face mai tineri in timp ce sunteti in viata.

In plus, DHEA poate fi un jucator important in imbunatatirea cognitiva. DHEA imbunatateste memoria prin stimularea neuronilor si inhibarea cortizolului. DHEA creste odata cu efectuarea mai multor sarcini cognitive si cresterea memoriei de lucru.

De asemenea, DHEA imbunatateste reglarea emotionala a memoriei si conexiunile dintre amigdala si hipocampus (centrul de memorie).

DHEA  a afectat numai greutatea barbatilor obezi, dar nu si femeilor. Suplimentarea dietei cu DHEA  a dus la scaderea in greutate si la scaderea nivelului de insulina din sange.

Si nu in ultimul rand, DHEA opreste inflamatia si restabileste lungimea normala a colonului. Echilibreaza raspunsurile imune care provoaca leziuni in bolile intestinale.

Mod de administrare DHEA 25 mg: 1 capsula pe zi

Efecte adverese DHEA

Unele reactii adverse ale DHEA includ acnee si cresterea excesiva a parului.

DHEA-S nu este recomandat femeilor din cauza lipsei de studii efectuate asupra efectelor pe termen lung.

ATENTIE! Deoarece DHEA poate creste testosteronul in organism, acesta este interzis persoanelor care practica unele sporturi profesionale.